2777
2789

گاهی 😔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من الحمدالله  فقط ظهرم گاهی دیر میشه بقیه رو سر وقت میخونم

خب سعی کنید نماز تون رو سر موقع بخونید حالا چیزی که شنیدم نماز ظهر تا یک ساعت چهل دقیقه وقت فضیلتش هست بعد نماز ظهر و عصر رو باهم می خونید؟

خب سعی کنید نماز تون رو سر موقع بخونید حالا چیزی که شنیدم نماز ظهر تا یک ساعت چهل دقیقه وقت فضیلتش ه ...

حتما منم خیلی تلاش می‌کنم

نه من اهل سنتم ما جدا جدا میخونیم عصر و ۵ و ۲۷ دقیقه عصر میخونم

واسه نماز صبح بیدار شدم ولی خواب بهم غلبه کرد نخوندم و خوابیدم خواب افتضاحی دیدمممم افتضاح هنوزم که ...

منم متاسفانه نماز صبحم قضا میشه فقط ظهر و عصر مغرب و عشا رو می خونم اونم هر کدوم تو وقت خودش جدا جدا 

اهل سنت گنبد  بله خواهر ما ظهر و عصر و جدا میخونیم مغرب و عشا و جدا

پس ترکمن هستید منم دوسه سالی هست که نمازمو جدا جدا می خونم اصلا نمی تونم باهم بخونم بنظرم درست نیست که باهم بخونیم 

ظهر و مغرب اول وقته خدا رو شکر،ولی صبحها قضا میشه،اونم حالا که واقعا نصفه شب اذان صبحه🤦‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن،حالام موقع جنگ میگن چرا به شیخ نشینهای عرب حمله کردین😆