2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط.مهاجرت دارید؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

مخالفم : اول که رشته ریاضی میشه دانشگاه خوب اوردم حتی ازاد

دوم اینکه ادم تو هر رشته ای میتونه موفق باشه

نخواه بخاطر یه دانشگاه تاپ یا یه رشته تاپ بمونی پشت کنکور که بعد صرفا افتخار کنی که رشتت یا دانشگاهت فلان هست

یه رشته درس بخون موفق شو توش و بزار تو بشی افتخار رشته و دانشگاهت بزار تو بشی اعتبار دانشگاهت

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱
شرایط.مهاجرت دارید؟

دارم برای زبان میخونم و میخوام ایلتسمو بگیرم چون خیلی علاقه دارم علاوه بر اون خواهرم هم ممکنه بره و از طریق اون بخوام اقدام کنم ولی هیچی ۱۰۰ درصدی نیست و از شرایط مطمئن نیستم

مخالفم : اول که رشته ریاضی میشه دانشگاه خوب اوردم حتی ازاد دوم اینکه ادم تو هر رشته ای میتونه موفق ...

راستش من عاشق هنر بودم و مشاور رفتم و کفت برو ریاضی چون نمراتم خوب بود.دیگه منم بچه بودم قبول کردم.الان مادر پدر برام هیلی خرج کرده بودن میدونی یکم بخاطر اوناست ک دوست دارم خوشحال شن با دولتی قبول شدن

سلام عزیزم بیشتر توضیح بده تا بفهمم،هدفت چه رشته و دانشگاهیه؟اگر پشت کنکور بمونی بیشتر درس میخونی یا ...

من هدفم معماریه و خیلی علاقه به قبول شدن تو دانشگاه دپلتی رو دارم.امسال زیاد درس خوندم اما مشکلم روش درس خوندنم بود.هیچ نظری ندارم که سال بعد میتونم همین همت رو داشته باشم یا نه

دارم برای زبان میخونم و میخوام ایلتسمو بگیرم چون خیلی علاقه دارم علاوه بر اون خواهرم هم ممکنه بره و ...

حتما حتما پیگیر زبان باشید. رشته ریاضی میخوره به رشته های مهندسی،مهندسی ایران آینده نداره ولی کشورهای دیگه به خصوص آلمان خیلی خوبه.روی زبان و تو دانشگاه روی ارائه مقالات ISIمتمرکز بشید.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.