2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

307 بازدید | 23 پست

از ۱۴ سالگیم دوستش داشتم عشق یکطرفه انقدر خودمو عذاب دادم تا ۱۷ سالگی یه روز بهش گفتم گفت من باورم نمیشه تو دختر فلانی خواهر فلانی عاشق من باشی ما دنیامون باهم فرق داره متفاوته حتی همین پارسال تولدش رفتم بهش ایمیل دادم تبریک گفتم گفت ممنون که به یادمون بودین خوشحالم که پیشرفت کردین و تونستین به چیزی که میخواین برسین(رشتمو میگفت)

دیگه هیچ حرفی باهم نزدیم از پارسال مگه استوریاشو با گوشی بابام چک کنم الانم رفته خارج مسافرت شاید فراموش کرده ولی من هنوز بهش فکر میکنم هنوز دوستش دارم با اینکه اگر بخواد بیاد جلو هم خانوادم نمیزارن چون اون ازدواج ناموفق داشته

دیگه من الان یه دختر ۲۰ ساله ام و اون یه پسر ۳۴ ساله

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگی عاشق یه پسر ۲۸ ساله شده وقتی ۱۴ سالت بود؟ هیجانات نوجوونیه اصلا چطوری بهش به چشم پسر نگاه می‌کنید جای عمو داره

بهش فکر نکن دیگه خودتو سرگرم کن برو تو جامعه با آدمای مختلف ارتباط بگیر یادت میره اصلا وجود داشته

یعنی میگی عاشق یه پسر ۲۸ ساله شده وقتی ۱۴ سالت بود؟ هیجانات نوجوونیه اصلا چطوری بهش به چشم پسر نگاه ...

هیجانات نووجونی!!هر چی بود دیگه بعد به هیچکی اون. حس خوبو نداشتم 

خیلی بده....به نظرم خدابخواد یکی روعذاب بده ازهمین طریق  انجام‌ میده

حتما الان فراموشم کرده به واسطه شغلش کلی دختر بهتر دورشه منم کلی پسر میبینم ولی حتی فکر عشق یکطرفه به اون خیلی شیرین تر از بودن با یکی دیگست

فقط میتونم بگم خیلی بچه ای ..😑

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱