2777
2789
عنوان

ویژگی یک معلم خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 23 پست

معلما همیشه چیزی میخواستن یا کاری داشتن به من و چندتا از بچه زرنگای کلاس میگفتن

اما یه معلم عربی داشتیم مسئولیت ها رو به بچه های گوشه گیر و خجالتی میداد ، اولش فکر میکردم این معلم با ما بچه زرنگا مشکل داره 

مثلا میگفت زهرا برو گچ بیار ، زهرا میرفت پنج دقیقه بعد میومد میگفت خانم ببخشید یادم رفت گفتین چکار کنم؟

همه میزدیم زیر خنده

معلم عربی با مهربونی بهش دوباره گفت برو دفتر مدیر و چندتا گچ سفید بیار ، دفتر مدیر رو بلدی دخترم؟

خلاصه هردفعه به بچه های خجالتی مسئولیت میداد و این بچه ها کلی طولش میدادن یا اشتباه میکردن اما این معلم بازم بهشون مسئولیت میداد

اول اینکه بار علمی زیاد داشته باشه دوم اینکه شرایط دانش آموزو درک منه و انسان وار رفتار کنه سوم ای ...

ممنون از شما😍🤍🌱

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربون... خشک نباشه همش درس بده البته این برا معلمای دبیرستان و دریای سنگین نیست چون وقت نمیکنن🤣 .. ...

ممنونم😍🤍🍀

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
معلما همیشه چیزی میخواستن یا کاری داشتن به من و چندتا از بچه زرنگای کلاس میگفتن اما یه معلم عربی دا ...

😍😍😍

معلما همیشه چیزی میخواستن یا کاری داشتن به من و چندتا از بچه زرنگای کلاس میگفتن اما یه معلم عربی دا ...

پارسال همون دختر خجالتی و خنگی که نمیتونست یه گچ رو بیاره رو تو مسجد دیدم

خانومی شده بود

کلی مسئولیت داشت اما این بار اعتماد به نفس خیلی بهتری داشت

کارهای سفر زیارتی خانم های سن بالا رو انجام می‌داد

اولین نفر قرآن رو با صدای بلند تلاوت کرد

خیلی خوشحال شدم که یه معلم انقدر میتونه تو سرنوشت یه انسان تاثیر بذاره

رفتاری که همیشه یادم مونده صبور بودن یکی از معلم‌هام بود.

من به یاد ندارم این آدم سر کسی داد زده باشه، یا بداخلاقی کرده باشه. بسیار صبور و آروم و خوش‌اخلاق بودند. 

و این‌که همیشه با خلاقیت تدریس می‌کردند، سعی می‌کردند تدریس‌شون حوصله‌سربر نباشه و از اشیاء مختلف برای تدریس استفاده می‌کردند.

یکی دیگر از معلم‌های مورد علاقه‌ام هم آدم بسیار فروتن و خوش‌خلقی بود. حتی یادم هست یک بار روی زمین نشستند و مسئله‌ای رو برای بچه‌ها رو زمین طرح کردند که ملموس‌تر باشه.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

تقصیر شما نیست. درسا جذاب و کاربردی نیستن. کسی دل نمیده بهشون

بله درسته تا حدودی حق دارید 

همه همه حتی دنیا تقریبا نظام آموزشی یکیه فقط کیفیت اجراها فرق داره 

فکر نکنید مثلا خارج چیزهای دیگه درس میدن 

پارسال همون دختر خجالتی و خنگی که نمیتونست یه گچ رو بیاره رو تو مسجد دیدم خانومی شده بود کلی مسئول ...

عاخخخیی😍😍

رفتاری که همیشه یادم مونده صبور بودن یکی از معلم‌هام بود. من به یاد ندارم این آدم سر کسی داد زده با ...

🥲🥲🥲😍🤍