سلام خانما دیروز منم یکم خونه تکونی کردم در حد خیلی کم فقط دو سه بار مجبور شدم خم شدم سر چهار دست و پا و زمین رو کهنه نم دار کشیدم اونم فقط دو سه قسمت کلا زمین تمیز بود چند ثانیه بیشتر طول نکشید. ولی متاسفانه جارو زیاد کشیدم. چون چند روز قرار بود خونه نباشم وسواس شدید نشون دادم الان دردم داره شدید و شدیدتر میشه. پهلوی چپم مدام میگیره. بخاطر همینا بوده؟ کسی تجربه داشته تو بارداریش؟ میخوام استراحت مطلق کنم تا پسفردا اگه خوب نشدم برم دکتر. لکه بینی هیچی ندارم فقط پهلوم تیر میکشه اونم شدید. شبیه درد سنگ کلیه
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
ببخشید پهلوی راست اشتباهی نوشتم چپ. تو سونو ان تی هم بچم سمت راست بود.
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
نمیدونم چکاب کرده بودم قبل بارداری چهار ماه پیش هیچ چیزی نداشتم. فک نکنم در عرض چهار ماه سنگی چیزی باشه. دقیقا بعد تمیزکاری دیروز درد گرفتم. اصلا اروم قرار ندارم سر هیچ پهلویی نمیتونم بخوابم. ترشحاتمم زیادتر شده انگار