2777
2789
عنوان

پدر خوب

94 بازدید | 4 پست

من همیشه به حال اونهایی که پدر خوبی دارن حسرت می خورم پدر من هیچ وقت برامون پدری نکرد برای هیچ کداممان نه من نه خواهرم نه برادرام . پول داشت ولی هیچ وقت حمایت نکرد . همیشه میگم کسی که خدا دوستش داشته باشه تو دنیا بهش پدر ومادر خوب میده ولی پدر من با ناپدری برابری میکرد شاید ناپدری ای  بسا از بابای من بهتر بودن واقعا همیشه از این بابت ناراحتم احساس بی پناهی میکنم.  پدر خوب داشتن یه نعمته . متاسفانه من که نداشتم 

چقد منی ، با ۲۱ سال سن رنگ پدری کردن و ندیدم ازش ، امروز هم با اصرار اطرافیان بعد یک سال زنگ زدم لهش ک حال شو بپرسم تا متوجه شد منم گرفت قطع کرد تلفن و روم ، آخ خدا چقد دلم خونه ، آخ خدا ک کو عدالتت ، آخ خدا کجایی ک اینا رو ببینی ، اتفاقا من از خود خدا دلگیرم که هچین تقدیری در نظر می‌گیره ، پیش خودش چ فکری میکنه، مگ ی دختر تو سن و سال ما جقد گنجایش داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میدونی چیه اونهایی که پدر ومادر خوب دارن و حامی میدونین چقدر از زندگی جلو هستن خیلی پدر ومادر خوب داشته باشی راحت پیشرفت میکنی پدر من یه جور رفتار کرده نه خ رستگار برای من میاد نه خ اره م نه برادرم چیزی بخواد هیچ کس هیچ توقعی از این آدم نباید داشته باشه اصلا چرا بچه داره همچین آدمیت خودم شاغلم ولی از من هم قرض کرده ۵۰ تومن یکساله چرا من باید بهش قرص میدادم پدری که یه گوشی هم برای من نخرید چرا ۵۰ من پیشش داشته باشم . مگه چکار کرده برام