2821
2789
عنوان

کلاس زبان

221 بازدید | 25 پست

تو کلاس زبان کدوم اکتیویتی رو بیشتز دوس دارید؟ 

اگه بازیِ بگید 

اگه مکالمه آزاد 

یا هر چی

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به شخصه دوست دارم تو کلاس بازی باشه تئاتر باشه حتی تو تمرینای کتاب هم صحنه ی تئات. هست . اما هیچ‌استادی تا حالا بازی نداده 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اکتیویتی که چه عرض کنم من از بین فعالیت ها مکالمه رو دوست داشتم 

موضوعش چی بود که دوست داشتید

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
من به شخصه دوست دارم تو کلاس بازی باشه تئاتر باشه حتی تو تمرینای کتاب هم صحنه ی تئات. هست . اما هیچ‌ ...

چه جالب ولس من همیشه اینجوری تدریس میکنم..😂

موضوعش چی بود که دوست داشتید

هر موضوعی 

آخرین مکالمه ام در مورد سیستم آموزشی و بورسیه ی تحصیلی بود 

با وجود اینکه از صحبت کردن تو پابلیک متنفرم اما مکالمه های کلاس زبان رو دوست داشتم 

در کل بخوام بگم کلاس زبان رو دوست نداشتم 

خسته کننده بود واسم 

Lol

درخواست قبول نمیکنم، درخواست ندید

هر موضوعی  آخرین مکالمه ام در مورد سیستم آموزشی و بورسیه ی تحصیلی بود  با وجود اینکه از ...

چرا خسته کننده بود؟ 

چی بود که دوست نداشتید 

ببخشید که انقدر میپرسم میخوام کارِ خودمو بهتر کنم 

چرا خسته کننده بود؟  چی بود که دوست نداشتید  ببخشید که انقدر میپرسم میخوام کارِ خودمو به ...

خسته کننده بود چون خجالتیم نمی تونستم زیاد فعالیت کنم 

اگه نیمه خصوصی میرفتم بنظرم بهتر بود 

و اینکه کلا کلاس زبان رو ترجیح نمیدم خودم میخونم یا با فیلم و آهنگ یاد میگیرم 

جوری نیست که واسه ی زبان نیاز به کلاس و دبیر داشته باشم 

کلا جو اش یه جوریه :( 

عه به سلامتی تیچر هستید؟ ❤️

خسته کننده بود چون خجالتیم نمی تونستم زیاد فعالیت کنم  اگه نیمه خصوصی میرفتم بنظرم بهتر بود&nb ...

آره متاسفانه بیشتز مکان ها برای آدم های برون گرا ساخته شده....

درک میکنم🌝

آره عزیزم هستم ♥️

چه موضوعی؟

هر موضوعی تو بازه زمانی خودش جذابه و توبازه دیگه نه

مسایل جنجالی روز اجتماعی و فرهنگی که ترغیب ب مباحثه و ب کلام اوردن افکار و نظرات بکنه بچه ها رو

اگر از یه طیف هستن دغدغه مشترک رو خودشون انتخاب بکنن با رای گیری مثلا سه تا موضوع انتخاب شه ب تناوب

اخر کلاس یا حین دیسکاشن هم کالوکیشن ک تو همون مباحثه درست هست گفته بشه

هر موضوعی تو بازه زمانی خودش جذابه و توبازه دیگه نه مسایل جنجالی روز اجتماعی و فرهنگی که ترغیب ب م ...

خیلی ممنونم بابت توضیحاتت🌝♥️

آره متاسفانه بیشتز مکان ها برای آدم های برون گرا ساخته شده.... درک میکنم🌝 آره عزیزم هستم ♥️

آره آره 

ولی به لحاظ کیفیتی هم دبیرم خوب بود هم بچه ها خیلی فعال بودن 

الهیی :))) 😍

من میخوام TTC شرکت کنم سطحمو به چه حدی برسونم؟ 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز