2789
عنوان

شوهر بددل

276 بازدید | 13 پست

بچها من دوستم یک ویدیو استوری کرده بود از من روی صورتم ف.یل   تر انداخته بود مال زمانی ک دانشجو بودم 

ولی توش من یک کراپ پوشیده بودم ک دسته داشت ولی شکمم بیرون بود از من اجازه گرفت 

حالا من اینو اد استوری کردم یعنی استوری دوستمو استوری کردم ، شوهرم اومده میگه چرا چهره ات رو کج و موج کرده چرا یک ویدیو درست نذاشتی ، چرا شکمت لخته و چرا چرا چرا ، منم گفتم محتوای فانه گفت خودت میدونی ولی از نظرم پاکش کن

قبلا بددل نبود ک به خصلتای عالیش اضافه شده اعصابم یکم خورد شد

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم خیلی روشنفکری ب خرج داده بددل ندیدی

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

بد دلی نیست

اسمش غیرت رو زنشه

اتفاقا بهش افتخار کن توی این زمانی که همه بی غیرت شدن شوهرت غیرت داره روت

غیرت ینی دوس داره همه چیزت برا اون باشه

ینی دوس نداره شکمتو کسی جز خودش ببینه

شاید بخندی اینارو میخونی

ولی مردا همینقدر خنده دارن

پس به نظرم برو پاکش کن و بهش بگو متوجهم که روم غیرتی هستی و بهش بفهمون با غیرتی بودنش نباید بهت اسیب بزنه

همین

درکل کارش درسته

بازم خیلی روشنفکری ب خرج داده بددل ندیدی

اخه چیز بدی نداشت توی فیلم  یک ویدیو بود دوستم توش میگفت به وقت خوابگاه ، همه سانتال مانتال کرده بودیم داشتیم ارایش میکردیم😅  زیرشم نوشته بود یادش بخیر دلم تنگتونه 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

خدایی برخورد شوهرت بد نبوده حساس نباش 🥰

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

اسی خوشی زده زیر دلت. شوهر منو ببینی چی میگی. حتی نمیذاره گواهی نامه بگیرم نکنه رانندگی کنم

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.