2777
2789
عنوان

خدا

101 بازدید | 15 پست

درود، یکی از دوستانم الا زنگ زد گف حلالم کن داداش میخوام برم پیش خدا .

گفتم چی میگی واسه چی  ،گف بیخیال ۵ ورق کلوناز پام انداختم ،قسمم داد جون ابجیمو به کسی نگم که بیاد ببرتش دکتر 

الا شهرستانم ۱۸ ساعت راه هست که برسم   تهران 

(((ازتون میخوام بهم بگید کلونازپام باعث مرگ میشه یا نه ((

لطفا کسانی راهنماییم کنن که اطلاعاتشون کامل باشه 

اس نشون نمیده طرز گفتن آدمارو  ولی من حالم بد هس اگه این بمیره فرداش من میمیرم برام مهمه 

تو بخاطر ی قسم ، نمیخای ب بقیه خبر بدی ؟؟ خب ب کسی ک بهش نزدیک تر هست خبر بده 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظر من به یکی بگو ببردتش دکتر،،،پای زندگی و مرگ وسطه

یعنی چی قسمم داده؟خب داده باشه🤷🏻‍♀️

تو باید بزاری به خاطر یه قسم جون اون به خطر بیوفته

البته قبلش مطمئن شو که واقعا قرص خورده یا خواسته سر کار بزارتت

الان باید به این فکر کنی که اگه اتفاقی براش بیفته ایا از نظر قانونی شما متهم میشی یا نه!!!! زنگ بزن ...

اول میخوام بدونم کلناز پام  میتونه بکشه یا نه 

من رفیقمه دوسش دارم تو فقط یه ثانیه عکسم یه جا ببینی متوجه میشی  متهم شدن واسم بی معنی هس

به نظر من به یکی بگو ببردتش دکتر،،،پای زندگی و مرگ وسطه یعنی چی قسمم داده؟خب داده باشه🤷🏻‍♀️ ت ...

بچه لاته 

من بچه اسلامشهر م 

نه بچه لات رفیقشو سرکار میزاره 

شما چرا متوجه نمیشین میگم کلوناز پام آدم باهاش خودکشی میتونه بکنه یا اینو بگید به من مرسی

خودم میخوام این کارو کنم فقط خواستم بدونم میکشه یاالکی هست مرسی مرسی 

خداروشکر که توایران خوش قلب داریم کسانی که نگران زندگی هموطنانشان  هستن  حیف حیف دیر شد همیشه پشت هم آدم های اشتباهی انتخاب کردم ایشالله بدون درد برم خستم از درد تا الا درد کشیدم 

والا نمیدونم اصلا این چه قرصی هست🤷🏻‍♀️ حالا بعد چند روز چی شد؟چیکار کردی؟

فک کنم از پستی که نوشتم .۱۰.۱۵روز وقت گذشته ولی الا زندم هیچم ناراحت نیستم فقط یه چی پیدا کردم ۱۳۰ نفرو ریختم تو لیست سیاه حتی عشق احساسیمو    والا خودمو پیدا کردم  و ممنونم از خدا

اسی واقعا ۵ تا کلونازپام خوردی؟

چه اتفاقی افتاد؟ اذیت نشدی؟

سابقه ی مصرف آرامبخش داشتی یا نه؟

لطفا بگو چون منم میخوام بخورم. نه واسه خودکشی واسه خواب

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
اسی واقعا ۵ تا کلونازپام خوردی؟ چه اتفاقی افتاد؟ اذیت نشدی؟ سابقه ی مصرف آرامبخش داشتی یا نه؟ لطف ...

طوروخدا آرامبخش نخورید فقط باعث پرش افکار یا افسردگی میشه

ورزش کن یا گوشی دستت نگیر آخر شبا یا صبا زنگ هشدار بزار