2777
2789

دایمیتکون بش بده 

اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حلقش افتاده؟من پسرمو ختنه کردم فقط دوبار اول که ادرار کرد اذیت شد بعدش اصلا پنج روز بعدم حلقش افتاد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چندوقتشه ختنه کردی؟ من میترسم توی ماه اول ختنه‌اش کنم دلم میسوزه براش

اتفاقا عزیزم هر چی کوچیکتر باشه بهتره شروع کنه دست و پا زدن اذیت میشه من پسرمو۲۶روزگی ختنه کردم خیلی راحت بود

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اتفاقا عزیزم هر چی کوچیکتر باشه بهتره شروع کنه دست و پا زدن اذیت میشه من پسرمو۲۶روزگی ختنه کردم خیلی ...

آخه من اصلا طاقتش ندارم شوهرمم میگه گناه داره طفل معصوم البته هنوز دنیا نیومده ۳ روز دیگه میاد ایشالله 

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹
آخه من اصلا طاقتش ندارم شوهرمم میگه گناه داره طفل معصوم البته هنوز دنیا نیومده ۳ روز دیگه میاد ایشال ...

عزیزم ایشاالله به سلامتی بغلش کنی,منو شوهرمم همینجوری یودیم مامانم به زور راضیمون کرد،الان دعا میکنم به جونش خیلی راحتم الان بچم چهار دست و پا میره استرس ختنه ندارم،بازم هر کس یه نظری داره

عزیزم ایشاالله به سلامتی بغلش کنی,منو شوهرمم همینجوری یودیم مامانم به زور راضیمون کرد،الان دعا میکنم ...

راست میگی هرچه زودتر انجام بشه باز دغدغه‌ات کمتر میشه 

بهتره همون روزایی که مامانم خونمونه انجام بدیم چون دلم نمیاد

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹