2777
2789
عنوان

بااین فامیل بی فرهنگ چه کنم

292 بازدید | 23 پست

سلام دوستان پسرم ۴ ماهشه طرف فامیلای شوهرم که میرم مثل وحشیها به بچه میچسبن،مخصوصا زنداییش و بچه اش که ۶ سالشه مثل چی دنبالم راه میرن منم بدم میاد بچه ام رو وردارن مخصوصا که بدون اجازه میده بغل بچه اش چند بار رفتم بچه رو از بغلش گرفتم ولی از رو نمیره ازشون متنفرم،فردا شب هم مهمونی دعوتیم تا وارد میشی میپره جلو بدون سلام بچه رو میگیره چیکار کنم همش عذاب می‌کشم بچه ی دوممه اولی ۴ سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش دارن که میان سمتش وگرنه به تخمشونم حساب نمذارن

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

ایا بچتو نگا نمیکردن خوب بود؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

بگو چند روز پیش ویروس گرفته مواظب باشید نزدیک نیایید که ویروسی بشید

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

اگه اذیتش نمیکنن عیب نداره والاع بده یکم خودت راحت باش 

ولی اگر اذیت میکنن به بچه 4 سالت یاد بده تا خواست بچه رو بده بغل اون بچت نذاره بگه مثلا خواهر منه دستت نگیر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵