2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله تقریبا قیمتش دوبرابر ایرانیه ولی نخر گن ایرانی خریدم یکدونه هم نخوردم رفتم پس دادم

کجاست داروخونه ای که خارجیشو داشته باشه . من قبلن یه دوره خوردم چون نصفه ول کردم دیگه جوشا مقاوم شدن به آنتی بیوتیک و اینا

کجاست داروخونه ای که خارجیشو داشته باشه . من قبلن یه دوره خوردم چون نصفه ول کردم دیگه جوشا مقاوم شدن ...

ما مشهدیم جای خونمون داره شما نمیدونم کجایی

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

من خوردم قبلا تمام پوستم خشک شد والان صورتم همش چروکه دنبال فیلر و... هستم برای پرکردن چروکا

الان همش ضدآفتاب و مرطوب کننده خوب استفاده کن . قرص هیالورون پلاس چون هیالورونیک اسید داره آب میندازه زیر پوست و برای چروک خوبه 

آهان مرسی گلم من تهرانم 

خواهش میکنم گلم ولی نخوری بهتره منم جوش دارم ولی واقعا نمیخوام واسه جوش کبدم و خراب کنم 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

خواهش میکنم گلم ولی نخوری بهتره منم جوش دارم ولی واقعا نمیخوام واسه جوش کبدم و خراب کنم 

من یه ورق مصرف کردم دکترا میگن وسط درمان رها کنی عوارضش بیشتره🥲 اگه مجبور نبودم استفاده نمیکردم چون جوشام کیستیه و هورمونی 

من یه ورق مصرف کردم دکترا میگن وسط درمان رها کنی عوارضش بیشتره🥲 اگه مجبور نبودم استفاده نمیکردم چون ...

به منم گفت باید ۹ ماه استفاده کنی بعد ۸۰ درصد امکان داره دیگه در نیاد

به منم گفت باید ۹ ماه استفاده کنی بعد ۸۰ درصد امکان داره دیگه در نیاد

من قرص هورمونی هم مصرف میکنم در کنارش . اگه جوشات زیاد نیس قرص اینا نخور با تغییر سبک زندگی میتونی کنترلش کنی . راستی دکتری که برات راکوتان تجویز کرد قرصی دیگه ای درکنارش نداد؟ 

2827
2791
2779
2792