2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست چجور بگم.مهمونم نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 32 پست
گفت بیکاره شنبه.. هررررر روز خدا ام یه جا بیرونه  خیلی ول میچرخه..  یه روز پارک میره یه ...

خوب هرکی بیکاره باید سربکنه توخونه شما؟قشنگ زنگ بزن بگو ببخشید حالم مساعد نیست انشاله تویه فرصت بهتر درخدمتتون هستم خداحافظ 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اومدم آزمایشگاه،آزمایشم طول میکشه بعدشم باید برم سرم بزنم.فلان ساعت میرسم خونه،یه ساعتی رو بگو ک ...

آنقدر استرس گرفتم.. که حد نداره.. 

دوست دارم.. دراز بکشم.. با لباس راحتی با لباس زیر نخی.. 

اگه اون بیاد باید سیخ بشینم.. حتی برم چایی بیارم و میوه و... 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بهش پیام بده بگو حالم خوب نبود با دکترم تماس گرفتم گفت بیا برای چکاپ بعد ازظهر یا ساعت فلان دارم میرم چکاپ...گفتم بهت بگم ی وقت نیای جلو در شرمنده نشم.

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خوب هرکی بیکاره باید سربکنه توخونه شما؟قشنگ زنگ بزن بگو ببخشید حالم مساعد نیست انشاله تویه فرصت بهتر ...

😭😭😭👌🏿👌🏿

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

چقدر بعضی بی درک و نفهمن فقط دنبال ی جا هستن برن لش شن

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

اولویت سلامتی خودته تو یکنفر نیستی که یدونه نی نی هم توو دلته ، بهش پیام بده بنویس چون هفته های آخر بارداریمه برای کارهای معمولی هم بلند میشم و می‌شینم اذیت میشم چون درد دارم انشاءالله بعد از زایمان تشریف بیارید در خدمتتونم

😭😭😭👌🏿👌🏿

دوست خوبم ،اولویت اولت همیشه خودت باش ،محترمانه زنگ بزن و بهش بگو خیلی دلم میخواست امروز تشریف بیارید ولی یه ازمایش فوری دارم باید عصر برم انجام بدم نمیدونم تا کی کارم طول میکشه  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت