2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای خدا اول خوندم کرمو  نیا .

کرمانی نیستم.

یه سوال اونجا بارون اصلا نمیباره؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
وای خدا اول خوندم کرمو  نیا . کرمانی نیستم. یه سوال اونجا بارون اصلا نمیباره؟

چرا کی گفته نمیباره

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
چرا کی گفته نمیباره

مگه اونجا کویری نیست؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
مگه اونجا کویری نیست؟

نه کامل ولی بارونم داریم

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
نه کامل ولی بارونم داریم

مثلا هر چند وقت بارون میاد پاییز؟

مثلا هر چند وقت بارون میاد پاییز؟

بستگی دارد ولی نیست که اصلا نباره 

بستگی دارد ولی نیست که اصلا نباره 

اوکی مرسی

2827
2791
2779
2792