خب عزیزم برو تو اینترنت سرچ کن بهت اطلاعات کامل تر دقیق تر میده یه اقلیت دینیه اکثریت تو یزد هستن ، اسم کتابشون هم اوستاست
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
رفتم ولی اصلا تکراریه اینجا بعضی ها اطلاعات زیادی دارن البته قصد دعوا ندارم&nbs ...
حالا قشنگ بگرد همه جارو بعضی سایتا هستن که بتونی اینجور سوالارو بپرسی ، زرتشتیا خب خیلی کمن شاید تو این سایت کسی پیدا نشه شاید میدونی که بعضی ها هم چجورن فقط دنبال بهانه هستن تا هرچی میشه نی نی یار رو صدا میزنن😐
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
اینممیدونم قوانین و احکام دینشون چه قوانین دارن زرتشتیا؟
قوانین که میگین مثلا در مورد قصاص ندارن در مورد شراب حرام ندارن جشن های زیادی دارن در اول و آخر هر فصل جشن دارن به اسم های مختلف مربوط به همون فصل از سال حجاب رو پوشیدگی دارن سال نو ۷روز جشن دارن آتش پرست نیستن فقط احترام زیادی به زمین ..آتش..آسمان میگذارن و در کل به طبیعت احترام زیادی میگذارن فوقالعاده صلح طلب هستن ..اینها کلیاتشون هست
زرتشتی آدم متفاوتی نیست از لحاظ قیافه اونم مثل همه انسانهاست ادیان بنظر من یک باور شخصی هست که باید بهشون احترام گذاشت اما در جامعه و رفتار با دیگران به انسانیت پایبند باشیم نه به دین همدیگر و ظاهر هم کار داشته باشیم