2777
2789

خب عزیزم برو تو اینترنت سرچ کن بهت اطلاعات کامل تر دقیق تر میده یه اقلیت دینیه اکثریت تو یزد هستن ، اسم کتابشون هم اوستاست

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی زرتشتی هارو دوست دارم و براشون خیلی احترام قائلم ، نور و آتش رو مقدس میدونن سه اصل گفتار نیک کردار نیک پندار نیک براشون خیلی مهمه 

در کل خیلی ادم های  خوبی هستن موقع نماز رو به قبله می ایستن تصمیمم اینه زرتشی بشم💙

۴ سال خواننده خاموش بودم🤗انسانیت بهترین دین💚لطفا میشه دعا کنین منم به آرزوهام برسم؟ امیدوارم شماهم برسین♥️
خب عزیزم برو تو اینترنت سرچ کن بهت اطلاعات کامل تر دقیق تر میده یه اقلیت دینیه اکثریت تو یزد هستن ، ...

رفتم 

ولی اصلا تکراریه 

اینجا بعضی ها اطلاعات زیادی دارن 

البته قصد دعوا ندارم 

سلام ..چه چیزی از دین زرتشت رو میخواین بدونین؟؟پایه های دین زرتشت بر مبنای انسانیت هست 

اینم‌میدونم قوانین و احکام دینشون 

چه قوانین دارن زرتشتیا؟ 

اینارو میدونم  بیشتر میخوام

باید با خودشون صحبت کنین یا کتابشون رو از منبع معتبر تهیه کنین و بخونین

۴ سال خواننده خاموش بودم🤗انسانیت بهترین دین💚لطفا میشه دعا کنین منم به آرزوهام برسم؟ امیدوارم شماهم برسین♥️
رفتم  ولی اصلا تکراریه  اینجا بعضی ها اطلاعات زیادی دارن  البته قصد دعوا ندارم&nbs ...

حالا قشنگ بگرد همه جارو بعضی سایتا هستن که بتونی اینجور سوالارو بپرسی ، زرتشتیا خب خیلی کمن شاید تو این سایت کسی پیدا نشه شاید میدونی که بعضی ها هم چجورن فقط دنبال بهانه هستن تا هرچی میشه نی نی یار رو صدا میزنن😐

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اینم‌میدونم قوانین و احکام دینشون  چه قوانین دارن زرتشتیا؟

قوانین که میگین مثلا در مورد قصاص ندارن در مورد شراب حرام ندارن جشن های زیادی دارن در اول و آخر هر فصل جشن دارن به اسم های مختلف مربوط به همون فصل از سال حجاب رو پوشیدگی دارن سال نو ۷روز جشن دارن آتش پرست نیستن فقط احترام زیادی به زمین ..آتش..آسمان میگذارن و در کل به طبیعت احترام زیادی میگذارن فوقالعاده صلح طلب هستن ..اینها کلیاتشون هست 

قوانین که میگین مثلا در مورد قصاص ندارن در مورد شراب حرام ندارن جشن های زیادی دارن در اول و آخر هر ف ...

ممنون بابت توضیحتون

من واقعا علاقه خاصی به دین زرتشت دارم چون جزیی از تاریخ کشورم بوده 

و در کنار دین زرتشت به همه ادیان احترام میذارم 

من اصلا تاحالا تو عمرم زرتشتی ندیدم

زرتشتی آدم متفاوتی نیست از لحاظ قیافه اونم مثل همه انسانهاست ادیان بنظر من یک باور شخصی هست که باید بهشون احترام گذاشت اما در جامعه و رفتار با دیگران به انسانیت پایبند باشیم نه به دین همدیگر و ظاهر هم کار داشته باشیم