2777
2789
عنوان

شده بچه هاتون سردرد بشن؟

1569 بازدید | 27 پست

پسرم ۴ و ۶ ماهشه . سرفه میکنه خلط دار . آمروز هم میگ سرم درد میکنه نگرانم . 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

سرما خورده شاید یا سینوزیت داره 

یه عفونتی داره بالاخره که سردرد داره خصوصا وقتی سرفه میکنه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
سرما خورده شاید یا سینوزیت داره  یه عفونتی داره بالاخره که سردرد داره خصوصا وقتی سرفه میکنه

اره فک کنم بخاطر اونه . سرفه های شدید میکنه و خلط دار

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار پسرم همین ماه گفت. همین ویروسه رو گرفته بود میگفت سرم درد میکنه. مث اینکه عاایمشه. دقیقا هم مث پسرت 4 سالش هست. فک کردم سینوساش عفونت داره که نداشت اما ترشح پشت خلقم نداشت شما ک خلط داره هم ببرش دکتر هم اگر نتونستی لااقل از این قطره های سدیم کلراید بگیر بریز تو بینی‌اش ک سینوساش شستشو داده شه

اولین بار پسرم همین ماه گفت. همین ویروسه رو گرفته بود میگفت سرم درد میکنه. مث اینکه عاایمشه. دقیقا ه ...

بردمش شربت آزیترومایسین داده . و پلارژین 

اره فک کنم بخاطر اونه . سرفه های شدید میکنه و خلط دار

کلاه سرش کن عزیز استامینوفن هم هر ۸ ساعت یکبار 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

دختر من چن روز تب کرد بعددلدرد خیلی از سردرد میناله تازگی خواب رفته بود بلند شد نشست شروع کرد گریه کردن گف سرم سرم خیلی درد می‌کنه بنظرتون ببرم پیش چ دکتری

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
کلاه سرش کن عزیز استامینوفن هم هر ۸ ساعت یکبار 

باشه عزیزم ممنونم

باشه عزیزم ممنونم

💛

دخترم از بچگی تا الان همیشه زودمریض میشه 

یادمه همیشه سرفه می‌کرد.. دکتر بردم کتوتیفن میدادم. 

آره سردرد هم زیاد میگیره. مودم و اینترنت موبایل را خاموش کن. 

تب هم همینطور. 

هر دفعه یک جور بود 

اسیرم

الان بزرگ شده هنوز مثل بچگی هاش زود مریض میشه 

خیلی سخته مریضی ب چه خدا رحمم کنه دکتر گفته عمل لوزه باید انجام بده دارم میمیرم  خدایا کاش م ...

اه واقعا خیلی سخته درکت میکنم انشالله ب راحتی عمل کنی 

دخترم از بچگی تا الان همیشه زودمریض میشه  یادمه همیشه سرفه می‌کرد.. دکتر بردم  کتوتیفن می ...

وای پسر منم دقیقا . زود هم مریض بشه میگه سرم درد میکنه منم استرسی هستم واقعا نگران میشم همسرم هم خونه نیست 

دختر منم 6سالش چند وقت پیش حدود دو هفته بود می‌گفت سرم درد می‌کنه هیچ علایم سرماخوردگی نداشت از بس غصه می خوردم مردم و زنده شدم.... بردم متخصص گفت خلط پشت گلو داره و احتمالا سینوزیت پنهان داره ..قطره بینی داد ...خدا رو شکر خوب شد

2790
2778
2791
2779
2792