2777
2789
عنوان

درددل

68 بازدید | 9 پست

پدربزرگ شوهرم خبلی بده.خیلیییی.از مادرشوهرا بدتره.مادرش بیچاره کاری با ما نداره.شوعرم پیش اینا بززگ شدع.این دیوونمون کرده.یروز نمیره خونشون ساعت۱۲شبم شده اصن نمیفهمه من باردارم خابم.زنگ میزنه بع شوهرم چرا نیومدی.یا همش زنگ میزنه بیا منو ببر دکتر.برام این قرصو بگیر.دیوونه شدم ینی.من تازع سه سالع ازدواح کردم.اوایل کع با جنگ و دعوا به شوعرم میگفتم نرو پیشش. اما از پسش بر نیومدم.۵تا پسر دارع هیشکی نمیره خونش از بس همرو اذیت کردع.الانم باز بع شوهرم میگخ منو ببر تهران چشامو عمل کنن.اصن نمیفهمه پس منی که باردارمو ول کنه ینی!؟۸۹سالشم هست.خیلیممم سرحالع.تا کی میخاد عمر کنه؟ یه زمین داد بع شوعرم تو روستا.شوهرم رفت خونه ییلاقی ساخت.بعد الان پسراش میگن ابن ارث بابامونه.بابابزرگه هم میگه من از پس پسرام بر نمیام.زمینو بهشون بده.ینی خیلی عوضیه.اما نمیدونم چرا شوهرم بیخیالش نمیشع.میدونمم تا زندس اوضامون همینه

یکم دندون به جیگر بگیر، اخرای عمرشه من چی بگم پدرشوهرم ۶۰ سالشه 😭😭😭 همشم توقع پول داره خدا لعنتش کنه ریالیم خرج زندگی ما نکرده حتی پولای عروسیمونم کوفت کرد ما پس میدیم 

یکم دندون به حیگر بگیر، اخرای عمرشه من چی بگم پدرشوهذم ۶۰ سالشه 😭😭😭

اهر عمر کجا بود؟خیلی سرحالهههه.از ما بهتره.واقغا باید چیکا کنم؟پدر شوعرشمام همینه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهر عمر کجا بود؟خیلی سرحالهههه.از ما بهتره.واقغا باید چیکا کنم؟پدر شوعرشمام همینه؟

پدرشوهر من افتضاحه یعنی فکر کرده پسر بزرگ‌کرده که اون بره پی رفیق بازیش بعد شوهر من خرجشا بده من که دارم جدا میشم 

پدرشوهر من افتضاحه یعنی فکر کرده پسر بزرگ‌کرده که اون بره پی رفیق بازیش بعد شوهر من خرجشا بده من که ...

دیوونه چرا جدا شی؟درامد ندارین؟اینطوری بخاطر اون هودتو نابود میکنی.شوهرت چی میگه

دیوونه چرا جدا شی؟درامد ندارین؟اینطوری بخاطر اون هودتو نابود میکنی.شوهرت چی میگه

ببین یک سره پدر شوهرم قهره من باید برم منت کشی خسته شدم دیگه شوهرمم خیلی وابسته به پدر و مادرشه هرگز حاضر نیست جلوشون وایسه من با یکی از جاریام قهرم پدر همسرم 

میگه برو منت کشی اینقدر منت بکش تا باهات رابطه بگیره  همسرمم مثل هویج نگاه میکنه نمیگه اخه زن من ازون بزرگتره از همه نظر سرتره چرا هی باید بره منت کشی خود شوهرمم هزار مشکل داره خیانت و دست بزن و کتک و فحاشی و ....

ببین یک سره پدر شوهرم قهره من باید برم منت کشی خسته شدم دیگه شوهرمم خیلی وابسته به پدر و مادرشه هرگز ...

خدا مرگشون بده ها.الان من به شوهرم میگم فردا منو ببر باغ.میگه نه میخام بلبامو ببرم.من باردارم.هرروووز نفرینشون میکنم

خدا مرگشون بده ها.الان من به شوهرم میگم فردا منو ببر باغ.میگه نه میخام بلبامو ببرم.من باردارم.هررووو ...

عزیزم منم همینم خدا لعنتشون کنه خدا مرگشون بده که میفتن وسط زندگی پسر و عروسشون الهی همش بدبختی بشه تو زندگی خودشون