2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو حموم 

دامن کوتا بپوش 

جارو نپتون بکش 

خود ب خود ب سمتت کشیده میشه😂😂

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

نامزد منم اینشکلیه 

کل کارای کشاورزی و کار پزشکی و خرید و همه همه چیشون با اینه حتی کارای خواهرای متاهلش هم این انجام میده 

جوریه ک از الان من نرفته حساس شدم

انقد بدم میاد چرا بلد نیستن مدیریت کنن باعث میشن ما بشیم ادم بده

شوهر منم همینه راهی نداره تلاش نکن خانواده اش کار داشته باشن یا بی پول یک ثانیه ای تامینشون میکنه ام ...

نامزد منم اینشکلیه مثلا پیش من میگه کلی قسط دارم هیچی از حقوقم نموند پول ندارم(واقعا هم قسط دارم ها) ولی بمحض اینکه خانوادش خرید داشته باشن شده بره قرض بگیره جورش میکنه میگه نمیخوام بگم ندارم و نمیخوام ناامیدشون کنم هیچوقت حالا وضع همه هم خوبه خداروشکر 

منم دیگه هرموقع چیزی بخوام اصن به این حرفاش توجه نمیکنم مثلا رک میگم فلان مبلغ بهم بده برا فلان کار

شوهرم منم این شکلیه 

من خودمم شاغلم میدونی از الان چی میگه 

میگه من هر چی کار بیرون بهم بدی انجام میدم ولی از کار خونه خوشم نمیاد چون خودشم میگه اگه تو خونه کمکت ندم برم سر زمین کشاورزی کمک(خودشم کارش اداریه) تو دعوام میکنی

با خودم گفتم اتفاقا خوب چیزی یادم دادی اول کارا خونه خودتو انجام بده بچتو بگیر بعد وقت اضافه آوردی بزو خودتو بکش واسشون

نامزد منم اینشکلیه مثلا پیش من میگه کلی قسط دارم هیچی از حقوقم نموند پول ندارم(واقعا هم قسط دارم ها) ...

مغرورترین آدم دنیا شوهرمنه فقط خودشو پدرو مادرش و برادراشو میبینه فقط منم از ای اخلاق مزخرفش بدم میاد