2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 81 پست
منم بعد کلی کل کل با خودم بالاخره دلو زدم به دریا ایشاالله که صحیح وسالم بیاد بغلم دیگه آخریش. اونم ...

من ۳۰ سالمه تو چندسالته عزیزم؟؟واقعا اصلا نمیدونم جدا از پوشاک و خوراک خونه هم خیلی گروون شده

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۰ سالمه تو چندسالته عزیزم؟؟واقعا اصلا نمیدونم جدا از پوشاک و خوراک خونه هم خیلی گروون شده

عزیزم منم ۳۰ سالم اولی رو ۲۵ سالگی آوردم الان برا دومی ۱۲ هفتمه دیگه دلو زدم به دریا چون نمیشه که بچه تنها بمون بچم همش حسرت خواهر برادرای بچه های دیگه رو می‌خورد با خودم دوتا دوتا کردم دیدم واقعا بخوام وایسم شرایط جور شه اونوقت سنم میره بالا. آره واقعا تو این گرونی خیلی سخت منم امیدم به مسکن ملی که ثبت نام کردیم وگفتن قرار امسال تحویل بدن اگه خونمون جور شه بقیشو دیگه خدابزرگ.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
عزیزم منم ۳۰ سالم اولی رو ۲۵ سالگی آوردم الان برا دومی ۱۲ هفتمه دیگه دلو زدم به دریا چون نمیشه که بچ ...

بچه اولت چند سالشه عزیزم؟؟؟ما مسکن ملی رو پیش پیش فروختیم خوشم نمیومد

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
عزیزم منم ۳۰ سالم اولی رو ۲۵ سالگی آوردم الان برا دومی ۱۲ هفتمه دیگه دلو زدم به دریا چون نمیشه که بچ ...

ایشالا  ک ب سلامتی بغلت بیاد عزیزم منکه پروندشو بستم چون نمیتونم ی بچه بیشتر ساپورت کنم

بچه اولت چند سالشه عزیزم؟؟؟ما مسکن ملی رو پیش پیش فروختیم خوشم نمیومد

پسرم الان ۵ سالش.

چرا از هیچی بهتر از مستاجر بودن که خوبه بعدم تحویل بدن ارزشش خدا تومن میشه اونموقع میفروشی یکی دیگه میخری.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ایشالا  ک ب سلامتی بغلت بیاد عزیزم منکه پروندشو بستم چون نمیتونم ی بچه بیشتر ساپورت کنم

فداتشم عزیزم ممنون.ایشاالله ورق جوری برات برگرده که تو هم بتونی به داشتن دومی فکر کنی.