2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 81 پست
والا اوضاع مالیم خوبه خداروشکر دخترم هرچی میخاد داره خودم و همسرم هم همینطور غذای خوب لباس خوب ولی خ ...

خب من تو اون یکی نظر توضیح دادم عزیزم بنظر من اصلا عالی بودن از نظر مالی نشونه اوکی بودن تربیت نیست، اصلا درست نمی دونم این مدلی پیش رفتن رو،اتفاقا وقتی همه چیز اوکی باشه دخترتون بزرگ شه و بره تو جامعه احتمال سرخورده شدنش زیاده، چون می بینه جامعه بر وفق مرادش نیست 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
سلام عزیزم پیامتون رو دیدم گفتم منم نظرم رو بگم منم یدونه بچه دارم و دیگه قصد ندارم بچه دار بشم بقیه ...

مسئله دیگه بحث خونه خریدن و اینهاست  

باید بگم که اتفاقا نسل قبل از ما تو شرایطی خیلی بدتر از ما خونه خریدن، ماشین خریدن ، خونه هاشونو بزرگ کردن و زندگی هاشونو ساختن، برای نسل ما شرایط خیلی بیشتر از اونها فراهمه 😊 

خرید خونه رو هم خداوند روزی رسون فراهم می کنه 

تو همین گرونی ببین چقددددد ماشین شاسی بلند تو خیابونا ویراژ می دن، من دقت کردم دقیقا هر موج گرونی که میاد تعداد این ماشینها بیشتر میشه ، سفرهای نوروزی و تابستانی بیشتر میشه و ... ، مثال از این دست فراوونه  

اون چیزی که الان کم شده پول و رفاه نیست، قناعته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بااسی نبودم گلم منظورم کلی بود  انرژی منفی نیس واقعیته ک ایکاش همه توانایی درکشوداشتن  ...

بله ای کاش 

ولی این همه نیستن، فقیر هست ولی زیاد نیست ، بیشتر بچه ها دارن تویه شرایطی خیلی خیلی بهتر از بچگی های ما بزرگ میشن ،اون تعداد کمی هم گرفتارن با یه ای کاش دیگه مشکلشون حل میشه: ای کاش ثروتمندان به فقرا کمک می کردن ، کاش دستی می گرفتن😔😔 

ضمنا اگه پیاماتو بخونی میبینی از اولش که شروع کردی توش انرژی منفی داشت 😉

اگه پول و اعصاب داری بله اگر نداری فعلا نه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

خواهشا اگ شرایط مالیتون خوبه بیار وگرنه دورش خط بکش

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

شرایط هرکسی فرق داره.یکی توانایی یه دونه داره هم مالی و هم روحی یکی توانایی ۴ تا داره.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

منم بعد کلی کل کل با خودم بالاخره دلو زدم به دریا ایشاالله که صحیح وسالم بیاد بغلم دیگه آخریش. اونم به خاطر این خواستم بیارم که پسرم تنها نباش اونقدر که حسرت خواهر برادرای مردمو می‌خورد میگفت آجی میخوام داداش میخوام منم با خودم گفتم من که اولو آخر یکی دیگه هم میخوام بیارم پس بزار هم سنم نره بالاتر ۳۰ سالمه هم نسبت فامیلی داریم با شوهرم گفتم خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
من میزارم بعد که خونه دار شدیم و وام هامون سبک سبک شد برا دومی اقدام میکنم

من ۳۰ سالمه تو چندسالته؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲