2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 81 پست
به شرایط خودت نگاه کن ، کسی نمیتونه مثل خودت بهت کمک کنه

ششرایطم میگه ن 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بله 

در صورت توان مالی و روانی

بچه اول زیر 5 سال 

ترجیحا سه سال باشه اقدام کنید

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلابابچه مخالفم برام معنی نداره چ برسه ب اونایی ک توشکم خودشونم موندن به امیدزیادکردن آب گوشت 4تامیا ...

دوست عزیزم اینو نگو ، اگه بدونی تو مطب دکترهای زنان زایمان چه خبره ، باور کن ماهایی که حامله ایم می‌بینیم زار میزنن واسه بچه ، چه زندگی ها که گل و بلبل نبوده سر همین قضیه بچه بهم خورده ، هر آنکس که دندان دهد نان دهد.

بله  در صورت توان مالی و روانی بچه اول زیر 5 سال  ترجیحا سه سال باشه اقدام کنید

توان مالی برای یدونه عالیه سه سالشم هست ولی خونه نداریم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
شرایط اقتصادی  و روحیت چطوره؟ آمادگی مادرشدن دوباره رو داری؟ اقتصادی میتونی تامین کنی؟

الان شرایط مالی خوبه ولی خونه نداریم بخاطر همین میترسم

دوست عزیزم اینو نگو ، اگه بدونی تو مطب دکترهای زنان زایمان چه خبره ، باور کن ماهایی که حامله ایم می‌ ...

خداازآسمون برات نمیباره گلم!وقتی خودت داری گشنگی می‌کشی توبدبختی دست وپامیزنی یکی دیگه رو هم بیاری اسیراین دنیاوبدبختیاش کنی ک چی بشه؟!بی عقلیه ک تواوج فلاکت دومی رو هم بیاری همون یکیم اضافیه

اوناهم فقط میخان دهن مادر شوهراروببندن وبچه روشهرت دنیاکردن ک ب فلانی بگن ماهم دوتازاییدیم! 

تواین دنیای فانی بااین اوضاع بچه ازبیخ اشتباهه. 

این نظرمنه

Dunyada olumden baskasi yalan
الان شرایط مالی خوبه ولی خونه نداریم بخاطر همین میترسم

خب بعضیا خونه ندارن 

ولی در آینده خاطرشون جمعه پدرشوهرشون یا بابلی خودشون خونه و زمین میده 

ولی بعضیا که خونه ندارن شغل سوهرشونم قابلیت پیشرفت نداره ارثی هم ندارن .... شما ببین جزو کدومی؟

اگه دسته اول هستی بنظرم حتما بیا. آینده هم انشالله درست میشه 

اگه شرایط داری بله چون تک فرزندی ظلمه از نظر من

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
توان مالی برای یدونه عالیه سه سالشم هست ولی خونه نداریم

اگه همسرت همراهیت می کنه توکل بخدا اقدام کن

تک فرزندی برای خود دخترتم خوب نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اول اعصاب دوم مالی من خیییلی دلم میخوادنمیشه🙁 میشه این ماه خدای بزرگ معجزه کنه برام🥺

انشالله