2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 81 پست
بچه دوم حتما عزیزم ،تک فرزندی یه ظلم بزرگ در حق بچس،  نگران زایمان نباش ، درسته ترس داره ولی ت ...

والا اوضاع مالیم خوبه خداروشکر دخترم هرچی میخاد داره خودم و همسرم هم همینطور غذای خوب لباس خوب ولی خب مستاجریم اگر بخوام یکی دیگه بیارم باید خودم و همسر متوسط بشیم و دوتا بچه ها عالی برای رسیدگی میگم ک موندم واقعا ارزش اینو داره یا ن

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
سلام عزیزم پیامتون رو دیدم گفتم منم نظرم رو بگم منم یدونه بچه دارم و دیگه قصد ندارم بچه دار بشم بقیه ...

حرف توام واقعا درسته عزیزم 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه دوم خیلی خوبه خیلی چون برای بچه اول هم خیلی خوب میشه من خودم تک فرزندی بسیار دوست داشتمدومی ناخ ...

عریزم زنده باشن منم دو دلم دخترم واقعا بقول خودش نی نی دوس داره 

شرایط اقتصادی  و روحیت چطوره؟ آمادگی مادرشدن دوباره رو داری؟ اقتصادی میتونی تامین کنی؟

روحی خوبه مالی هم اوکیه الان مثلا خودم و همسرم و بچک از لحاظ غذا و پوشاک عالی هستیم ولی اگر بچه دوم باشه بچه ها عالی  خودم و همسر متوسط مییشیم نمیدونم ارزش داره یا ن

حرف توام واقعا درسته عزیزم 

من واقعا دوست دارم ی بچه دیگه داشته باشم ولی وقتی ب اینا فکر میکنم ترجیح میدم همین یکیو داشته باشم ی نفر میگفت تو در حق بچت ظلم میکنی وقتی بزرگ شه میگه چرا نذاشتی دیگه بچه دار بشی ک من تنها نباشم ولی من میگم اینو بگه بهتره تا اینکه بهم بگه وقتی شرایطتتون عالی نبود چرا چند تا بچه اوردی تو این دنیا

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

خب بعضیا خونه ندارن  ولی در آینده خاطرشون جمعه پدرشوهرشون یا بابلی خودشون خونه و زمین میده&nbs ...

والا شرایط کاری همسرم خوبه ...اما پدرشوهر خونه ک هیچ اصلا ارثی هم نداره ک بده ولی خب خودمون ۵ سال ازدواج کردیم پیشرفت خوبی داشتیم با اینکه بهترین چیزارم برای دخترم خریدیم

سزارین

اونو ک اصلا دوس ندارم

من واقعا دوست دارم ی بچه دیگه داشته باشم ولی وقتی ب اینا فکر میکنم ترجیح میدم همین یکیو داشته باشم ی ...

وواقعا تو این کشور اصلا وضعیت دختر ا هم مشخص نیست برای پیشرفت برای درس خوندن خارج رفتنم پول زیاد میخاد ...ولی خب من خواهر شوهرم بچه سقط کرد هیچکس نبود ی لیوان آب دستش بده بی کس و کار تو بیمارستان افتاده بود چون خواهر نداشت درحالی ک من همیشه کمکای خواهرام چ مالی چ عاطفی شامل حالم شده اونم زیاد ب همسن علت ب این فکر افتادم وگرنه منم تک فرزندی میخاستم

اره  خیلی خوب  معلم پسرمم میگفت من هر چی امسال مشکل داشتم با 1 دونه ها بود

اخه شرایط مالی؟پوشک از اول واکسن 

وواقعا تو این کشور اصلا وضعیت دختر ا هم مشخص نیست برای پیشرفت برای درس خوندن خارج رفتنم پول زیاد میخ ...

اره ما هم چند تا خواهریم بالاخره ی جا ب درد هم میخوریم ولی خب شرایط الان اصلا این اجازه رو بهم نمیده ک یکی دیگه بیارم 🥺🥺

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

من واقعا دوست دارم ی بچه دیگه داشته باشم ولی وقتی ب اینا فکر میکنم ترجیح میدم همین یکیو داشته باشم ی ...

گذشته از اینا میدونی واقعا چی دو دلم میکنه؟؟؟؟اینکه بخوام ی بچه دیگه رو از شیر و پوشک بگیرم فکرشو میکنم حالم خیلی بد میشه😀😀😀

عزیزم اسی نگفت داره تو بدبختی دست و پا می‌زنه، لطفا انرژی منفی تو به بقیه تزریق نکن

منم بااسی نبودم گلم منظورم کلی بود 

انرژی منفی نیس واقعیته ک ایکاش همه توانایی درکشوداشتن  ک این همه بچه بدبخت نمیشد

Dunyada olumden baskasi yalan
سلام عزیزم پیامتون رو دیدم گفتم منم نظرم رو بگم منم یدونه بچه دارم و دیگه قصد ندارم بچه دار بشم بقیه ...

عزیز دلم اولا ممنون که قابل دونستی پیاممو خوندی، دوم اینکه من نگفتم روزی نون و پنیر بخور و نمیره که عزیزم، روزی رسونی خداوند خیلی جامع تر از نگاه ما بنده هاشو، نه تنها روزی مادی، بلکه روزی معنوی رو هم می رسونه، دیدی بعضیا چند تا بچه دارن همشون مثل دسته گل، مودب، محترم و دوست داشتنی ان؟ این روزی معنویه، خدا خودش تو تربیت بچه ها کمک می کنه، یه وقت کسی برای تک فرزندش تمام اسباب رو مهیا می کنه اما نهایت بچش اون چیزی نمیشه که یه خانواده چند فرزندی میشن، من سه تا بچه دارم،بچه های من دوستای تک فرزند دارن، مامانای اون بچه ها همه از خداشونه که بچه هاشون با بچه های من بازی کنند ، میگن بچه های من سلامت اخلاقی دارن شکر خدا ، ولی من از بعضی از اون تک فرزند ها فراری ام ، همه جوره بهانه جور می کنم که کمتر باهاشون ارتباط داشته باشم 

اینا رو نگفتم که از خودم تعریف و تمجید کنم، منظورم این بود که وقتی چند تا بچه تو یه خانواده هستن ناخودآگاه خیلی از مشکلات تربیتی و فرهنگی در بستر ارتباطات بین خواهر برادرا حل میشه و بالتبع بچه ها رشد و تعالی بهتری پیدا می کنند  

ضمنا خدا روزی همه رو می رسونه، دو تا بچه داشته باشی به اندازه دو تا می رسونه ، سه تا داشته باشی به اندازه سه تا، از خدایی خدا چیزی کم نمیشه که😊

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
بنظر شما با چقدر در امد در ماه برای بچه دوم باید اقدام کرد سواله! فقط میخوام بدونم میگن توان مالی ا ...

مبلغ نمیشه گفت 

ولی همین که تو گذران زندگی معمولی دچار مشکل نشین و بتونین خواسته های معمول و منطقی بچه رو براورده کنید به نظرم اوکی یه

اینده رو توکل به خدا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

در مورد حسرت به دل بودن هم بگم این موضوع هییییییچ ربطی به یک یا چند بچه داشتن نداره، ربطی به تو رفاه بودن یا نبودن نداره، به مناعت طبع مربوطه، چرا که آدم هر چقدررررر هم مایه دار باشه چیزایی هستن که نتونه بخره و اگه مناعت طبع نداشته باشه چشمش دنبال اون چیز باشه و حسرت به دل 

یکی از همسایه های ما تک فرزنده، یه عالمه اسباب بازی های گرون داره ولی هر چی ببینه دلش میخواد🥴😑 این بچه سیری پذیره؟ میاد روزی که حسرت نداشته باشه؟ در حالی که بچه های من اصلا احساس نیاز به اون لوازم نمی کنن، چون با هم سرگرمن و ....

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍