عزیز دلم اولا ممنون که قابل دونستی پیاممو خوندی، دوم اینکه من نگفتم روزی نون و پنیر بخور و نمیره که عزیزم، روزی رسونی خداوند خیلی جامع تر از نگاه ما بنده هاشو، نه تنها روزی مادی، بلکه روزی معنوی رو هم می رسونه، دیدی بعضیا چند تا بچه دارن همشون مثل دسته گل، مودب، محترم و دوست داشتنی ان؟ این روزی معنویه، خدا خودش تو تربیت بچه ها کمک می کنه، یه وقت کسی برای تک فرزندش تمام اسباب رو مهیا می کنه اما نهایت بچش اون چیزی نمیشه که یه خانواده چند فرزندی میشن، من سه تا بچه دارم،بچه های من دوستای تک فرزند دارن، مامانای اون بچه ها همه از خداشونه که بچه هاشون با بچه های من بازی کنند ، میگن بچه های من سلامت اخلاقی دارن شکر خدا ، ولی من از بعضی از اون تک فرزند ها فراری ام ، همه جوره بهانه جور می کنم که کمتر باهاشون ارتباط داشته باشم
اینا رو نگفتم که از خودم تعریف و تمجید کنم، منظورم این بود که وقتی چند تا بچه تو یه خانواده هستن ناخودآگاه خیلی از مشکلات تربیتی و فرهنگی در بستر ارتباطات بین خواهر برادرا حل میشه و بالتبع بچه ها رشد و تعالی بهتری پیدا می کنند
ضمنا خدا روزی همه رو می رسونه، دو تا بچه داشته باشی به اندازه دو تا می رسونه ، سه تا داشته باشی به اندازه سه تا، از خدایی خدا چیزی کم نمیشه که😊