2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 81 پست
 خداازآسمون برات نمیباره گلم!وقتی خودت داری گشنگی می‌کشی توبدبختی دست وپامیزنی یکی دیگه رو هم ...

دیگه چی بگم والا، هر کسی نظرش واسه خودش محترمه . ولی من همیشه تو زندگیم بخدا اعتقاد داشتم چه بسا که از همون آسمون واسم ریخته ، وقتی کَرَمش گُل کنه بدجور گُل میکنه فقط بهش اعتماد کن .

الان شرایط مالی خوبه ولی خونه نداریم بخاطر همین میترسم

اگر میدونین که درآینده نزدیک میتونین بخرین و زندگی خوبی هم خواهی داشت ،بیار.من خودم خونه ندارم ولی فکر بچه دومم درآمدمون زیاده ولی فعلا جای دیگه سرمایه گذاری کردیم و هر وقت بخوایم به راحتی خونه میخریم.

تمام جوانب رو با همسرتون بسنجین.

شرایط روحیتون هم مساعد باشه.

به حرف این ها که میگن خدا روزی میرسونه هم گوش نکن ،انگار کور شدن این همه بچه محروم و کودک کار رو نمیبینن که حاصل ای تفکرن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه چی بگم والا، هر کسی نظرش واسه خودش محترمه . ولی من همیشه تو زندگیم بخدا اعتقاد داشتم چه بسا که ...

ازاسمون برات نریخته عزیزم نتیجه پشتکارخودوشوهرت بوده والامن دیدم پدرومادرپیرشدن تااخرش بابدبختی وفلاکتم مردن ک حتی بچه هاشونم باگدایی ازاین واون خرج کفن ودفنشونوجورکردن 

Dunyada olumden baskasi yalan

بچه دوم حتما عزیزم ،تک فرزندی یه ظلم بزرگ در حق بچس، 

نگران زایمان نباش ، درسته ترس داره ولی تموم میشه و حس زیبای مادر شدن دوباره و از تنهایی در اومدن بچه برات میمونه 🥰 ضمنا معمولا زایمان اول خیلی سخته و بعدی آسون تر میشه 

بنظر من خونه داشتن یا مستاجر بودن ملاک نیست، خیلیا مستأجرن ولی زندگیشون از خونه دارها رو براه تره🤭 

آدم می‌تونه خرج و مخارجش رو مدیریت کنه، می ارزه آدم یکم سختی بکشه ولی بچش از تنهایی در بیاد،روزی رسونی خدا هم یه واقعیت خیلی زیباست که خیلیا از جمله من با پوست و گوشت و خونمون تجربه کردیم، خدا وعده دروغ نمیده 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
 خداازآسمون برات نمیباره گلم!وقتی خودت داری گشنگی می‌کشی توبدبختی دست وپامیزنی یکی دیگه رو هم ...

عزیزم اسی نگفت داره تو بدبختی دست و پا می‌زنه، لطفا انرژی منفی تو به بقیه تزریق نکن

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
دوست عزیزم اینو نگو ، اگه بدونی تو مطب دکترهای زنان زایمان چه خبره ، باور کن ماهایی که حامله ایم می‌ ...

قسمت دوم حرفت دقیقا از اونایی هستی که تو ی تاپیک بربازدید خیلی کله پاچتونو بار گذاشتیم بس کنید دیکه اه اه

دوست عزیزم اینو نگو ، اگه بدونی تو مطب دکترهای زنان زایمان چه خبره ، باور کن ماهایی که حامله ایم می‌ ...

زندگی که بدون بچه به هم بخوره  با بچه هم بهم میخوره یا میرسه به طلاق عاطفی 

بچه دوم خیلی خوبه خیلی چون برای بچه اول هم خیلی خوب میشه

من خودم تک فرزندی بسیار دوست داشتمدومی ناخواسته شد

اوایل افسردگی و گرررریه کردم اما حالا هزاران بار شکر میکنم این دوتا هم دارن تنها نیستن

درسته باهم دعوا میکنن و.... اما اگه اون یکی مدرسه است کوچیک ی گوشه کز میکنه هیچ بازی نمیکنه یا چسبیده ب من تا داداشش بیاد وقتی میاد انگار تو بدنش روح دمیدی بشاش و سرحال و دوباره شروع میکنن خونه رو میزارن سرشون

خوبه بچه دوم اما بازم هر کس باید شرایط خودشم بسنده اول عاطفی بین خودش همسرش و بچه اول انقدر ک مهمه بعد شرایط مالی بخصوص تو وضعیت الان جامعه 

بچه دوم حتما عزیزم ،تک فرزندی یه ظلم بزرگ در حق بچس،  نگران زایمان نباش ، درسته ترس داره ولی ت ...

سلام عزیزم پیامتون رو دیدم گفتم منم نظرم رو بگم منم یدونه بچه دارم و دیگه قصد ندارم بچه دار بشم بقیه همین حرفای شما رو میگن و اینکه میگن روزی بچه رو خدا میرسونه ولی روزی ک فقط ی لقمه نون بخور نمیر نیست هست؟ وقتی بچه های من بزرگ شن چون دو تا یا سه تا هستن من مجبور باشم اون هزینه ای ک میتونم برا یدونه بچه انجام بدم تقسیم کنم بین چند تا بچه نتونم ی مدرسه خوب بفرستمشون اگه چیزی خواستن نتونم براشون فراهم کنم و بچه هام ب من بگن وقتی پول نداشتی چرا چند تا بچه اوردی چرا ما رو ب این دنیا اوردی ک حسرت همه چی ب دلمون باشه اون موقع چی باید بهشون بگم؟؟؟ از اونجایی ک میدونم اگه همین یدونه بچه رو داشته باشم میتونم براش وقتی ک بزرگ شد هم ی پس انداز کنار بذارم و ی زمین یا خونه فراهم کنم ک با توجه ب شرایط اقتصادی چند سال دیگه برای قشر ما محاله بتونیم زمین بخریم و خونه بسازیم ولی وقتی چند تا باشن نمیتونم هیچ امکاناتی براش فراهم کنم

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

بله  در صورت توان مالی و روانی بچه اول زیر 5 سال  ترجیحا سه سال باشه اقدام کنید

بنظر شما با چقدر در امد در ماه برای بچه دوم باید اقدام کرد

سواله! فقط میخوام بدونم میگن توان مالی از نظر الان یا اینده بچه 

میدونم جواب درستش اینه که هر دو 

ولی خب از اینده که کسی خبر نداره

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
2790
2823
2791
2779
2792