2821
2789
عنوان

بچه دوم

202 بازدید | 16 پست

آری یا خیر؟؟؟با دلیل لطفا

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دلم میخواست اوردم از این ور هم پسرم خیلی تنها بود اوضاع مالی درستی هم ندارم خدا بزرگه میرسونه 

اگه باورت میشه یه ماه دیگه دخترم به دنیا میاد هنوز یه تومن هم نداریم همشو خرج کردم

بچه یا هیچی یا بیشتر از یکی   

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

از نظر من تک فرزندی مناسبه 

چونکه من خودم هم انسانم آرزو دارم هم برای خودم خرج کنم هم برای خودم به اندازه کافی وقت داشته باشم اگر قرار باشه دوتا بچه داشته باشم همه وقت و پولم رو صرفشون کنم پس خودم چی ؟بهر تماشای جهان آمده ایم ؟؟؟؟

بابام وضعش خیلی خوبه اما چون چهار تا بچه داشت هیچ وقت برای خودش زندگی نکرد الان کلی حسرت تو دلشه

خیلی خوبه من خودم دومی و اولی رو با تلاش فراوان آوردم یعنی تحت نظر دکتر بودم سومی خداخواسته شد خودمم باورم نمیشد الان چهارمی هم یک بار رابطه اونم آخر سیکل اونم قرص اورژانسی باردارم هنوز تو شوکم 

خداروشکر وضعیت مالیمون خوبه اما خودم هنوز کامل نتونستم کنار بیام 

بعد این میرم لوله هامو ببندم 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

من یه دختر ۱۰ ساله دارم و ابدا به بچه دوم فکر نکردم و نمیکنم چون با شناختی که ازخودم دارم و کمال گرابودنم فقط میتونم یه بچه رو اونجور که دوس دارم و طبق معیارامه بزرگ کنم

ولی یه مدته پی بردم دخترم خلا تنهایی داره بااینکه همبشه پایه بودم باهاش ولی تو فامیل یه دختر بچه هس که یه سال ازدخترم بزرگه و اصلا تربیت خوبی نداره و من خوشم نمیاد بااین دختر در ارتباط باشه ولی متوجه شدم بخاطر خلا تنهایی تو مراسما و دورهمیا فقط بااون دختر هم بازی میشه و حاضره هرچی اون دختر میگه باشه ولی فقط تنها نباشه😔این خیلی منو میرنجونه و ذهنمو درگیر کرده 

yn
خیلی خوبه من خودم دومی و اولی رو با تلاش فراوان آوردم یعنی تحت نظر دکتر بودم سومی خداخواسته شد خودمم ...

چهار تا بچه باخدا 

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣

تک فرزندی مزخرفه! چون من الان دقیقا تو اون شرایطم کاش حداقل یه خواهر یا یه برادر داشتم

خودم دومی رو باردارم چون نمیخام دخترم مث من با حسرت خواهر برادر بزرگ شه

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

2790
2823
2791
2779
2792