2777
2789
عنوان

دختر بودن.....

149 بازدید | 10 پست

اما منِ دختر ترجیح میدم ، توی تقویم هیچ روزی به اسمم نباشه اما توی خیابون که قدم میزنم هواس هیچکس پرت دو تار موی من نباشه  ، اگه زیاد آرایش میکنم اگه لباسم باب سلیقه‌ی خودمه بهم برچسب بی‌حیایی نچسبونن ، اگه اصلا آرایش میکنم اگه ساده میپوشم کسی بهم نگه چرا مثل میت شدی چقدر بی‌کلاسی تو ، یکم به خودت برس ، اگه توی یه جمع میرم کسی ازم نپرسه کی عروس میشی ، خواستگار نداری نکنه ، میدونی منه دختر یه چیز میخوام یه حریم امن برای زندگیم ، برای علایقم که آدم ها به خودشون اجازه ندن واردش بشن :)

وقتی از تبعیض حرف میزنیم دقیقا از چی حرف میزنیم؟
یه پسر تنها از خونه بزنه بیرون عادی و نرماله
یه دختر تنها از خونه بزنه بیرون خودسره!
یه پسر با دوستاش خوش بگذرونه عادی و نرماله
یه دختر با دوستاش بره بیرون خرابه!
یه پسر  ازدواج نکنه عادی و نرماله
یه دختر ازدواج نکنه ترشیده‌اس!
یه پسر بره سفر عادی و نرماله
یه دختر بره سفر هرزه‌اس!
حق ندارید حق زندگی رو از دخترا بگیرید!
بذارید دخترا هم زندگی کنن :)🌚

#ک‍‌‌س‍‌ی که م‍‌‌ن‍‌‌و ب‍‌‌ف‍‌‌ه‍‌‌مه اس‍‌‌ت‍‌‌اد ف‍‌ل‍‌‌س‍‌‌ف‍‌‌س‍‌‌ت                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بنویسی که اگه شوهرم جذب یه زن با پوشش بازتر شد ناراحت نمیشم لایکت میکنم عالی بود

دفعه بعد حتما مینویسم....

قربونتون🌹

اخ که دلم‌خونه بغض 

💔 دختر بودن جرمه انگار ک زندگی رو برا دخترا زهر میکنن