2777
2789
عنوان

ترشی کلم بنفش

190 بازدید | 8 پست

میخوام ترشی کلم بنفش درست کنمکسی سر رشته  داره کمکم کنه؟؟

پارسال درست کردم خیلی خوبم شد ولی واقعا یادم نمیاد مرحله شستشو و آبگیریش چی بود!!!!!

میگن بعد خورد کردن و شستن گل کلم باید بذارم آبش بره ولی من‌نمیدونم تا چه حد بذارم آبش بره؟؟؟

نمیخوام رو پارچه پهن کنم میترسم مو و پرز بره قاطیش!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دیروز گذاشتم خیلی خوشمزه شده 

من دیروز شستم خرد کردم سیر و هویج هم قاطیش کردم گذاشتم تو قابلمه ادویه نمک فلفل گلپر هم زدم عطرش و خیلی دوست دارم 

بعد سرکه ریختم کمتر از ده دقیقه جوشید 

چون اگه دوست داری زیر دندونت صدا بده زود بردار اگه نه نرم میشه 

عاشق ترشیجاتم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اصولا وقتی با سرکه میزاری چند دقیقه میجوشه دیگه کپک نمیزنه چون ابش کاملا بخار میشه 

من اصلا نمیزارم ابش خشک بشه 

البته تو یخچال نگه داشتن و زود تموم شدنش هم بی تاثیر نیست 😁🤣

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اصولا وقتی با سرکه میزاری چند دقیقه میجوشه دیگه کپک نمیزنه چون ابش کاملا بخار میشه  من اصلا نم ...

اخه من پارسال اصلا نجوشوندم ولی خوب شد فقط این مرحله ی آبگیریش رو یادم نیس یه روش بگو بدون جوشوندن باشه