2777
2789
عنوان

بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه پذیرایی از مهمونا با عروسه داماد هم فقط برای عروس کادو میاره، طرف ما که اینجوریه

ناهار یا شامم باید بدن؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ناهار یا شامم باید بدن؟

خآماده عروس پذیرایی میکنن و شام و اگر خواستن چند قلم هدیه برای داماد 

خانواده داماد کیک میخرن با گل و کلی هدایا برای عروس که مهم هاش پارچه و قرآن و شاخه نبات ، یه تیکه طلا که اکثرا انگشتر میارن و... 

بعد دیگه اونجا تاریخ عقد و عروسی هم تعیین میشه و کیک میبرن و حلقه دست عروس میکنن و پایکوبی و تمام 

بله برون من توی کرونا بود. اونم کرونای دلتا. ما با فامیل قطع رابطه نبودیم ولی من دوست نداشتم از فامیل کسی باشه که دخالت کنه. دعوت نکردیم. فقط خودمون و برادرهام با مامان بزرگم و یه خاله ام که کمک مامانم باشه، بودیم. بعدش منتش رو سر خونواده شوهر گذاشتم که من چون شما روی کرونا حساس بودید هیچکدوم از فامیلامونو نگفتم. 

تو هم یه بهونه ای چیزی بیار که انگار بخاطر اونها دعوتشون نکردید. یا اینکه بگو اونها هم فقط پدر و مادر و خواهر و برادرها با یه بزرگتری نهایت بیان. رسم نیست خیلی شلوغ بشه. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

راستش برای ما بله برون همون جشن نامزدی هست که انگشتر میارن برای عروس و مراسم مهمی هست و دو طرف اقوام نزدیک همدیگه رو اونجا می بینن و ارزیابی می کنن و خیلی رسمی برگزار میشه. حضور اقوام درجه یک هم همیشه برامون به چشم میاد و اونجا دو فامیل به هم معرفی می شن. اگر کسی غایب باشه معمولا دلیلش رو عنوان می کنند. برای همه فامیل هم همینطور هست و رابطه خانواده طرف مقابل با اقوام خودش جزو مسائلی هست که برای فامیل به چشم میاد

اما شما لازم نیست همین اول کار نشون بدید که با فامیل قهر هستید و مشکل دارید. می تونید بگید که مرسوم نیست اقوام دعوت بشن. اگر تونستید یکی دو نفر رو که باهاشون رابطه بهتری دارید دعوت کنید خوبه چون طرف مقابل که نمی دونه حق با کی هست ممکنه پیش خودش بگه لابد خانواده ناسازگاری هستند