2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 52 پست

بیش از شصت درصد خانوما تو اولین رابطشون حتی اندازه سوزن هم خونریزی ندارن. چون هایمن رگ خونی نداره اون خون بخاطر وحشی بازی طرف، انقباض عضلات و زخم داخل واژن و... هست

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیش از شصت درصد خانوما تو اولین رابطشون حتی اندازه سوزن هم خونریزی ندارن. چون هایمن رگ خونی نداره او ...

خودمم نداشتم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوو مامانش خودشو میکشه اگر بفهمه رابطه داشتیم نمیدونم چرا واقن🤦‍♀️

وا خلاف شرع که نکردین 

بگو پسرت هوله به من چه 😑😂

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
ببخشید خونریزی تو اولین رابطه در چه حدو دردش

درد دیگه خیلی نیست دو و سه بار اول یه کم درد و یه قطره خون میاد واسع بعضیا که پرده زخیم دارن خون ریزی و درد بیشتره برای ایشون که میگه خونریزی نداشته درد خیلی کمتر میشه

درد دیگه خیلی نیست دو و سه بار اول یه کم درد و یه قطره خون میاد واسع بعضیا که پرده زخیم دارن خون ریز ...

فقد خون نداشتم وگرنه تا حده مرگ درد داشتم دفه اول

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍