2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 52 پست
تینت بزن

تابلوعه بابا

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم خون از دستت جایی سوراخ کن با سوزن بزنین دستمال کاغذی بدین بره

۴ سال خواننده خاموش بودم🤗انسانیت بهترین دین💚لطفا میشه دعا کنین منم به آرزوهام برسم؟ امیدوارم شماهم برسین♥️
همون موقع دستی پایی به خط کوچیک بندازید در حد دو قطره خونی کنید بدید بیستر نشه شک میکنن

ببخشید

خونریزی تو اولین رابطه در چه حدو دردش

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

ببخشید یاد یه جکی افتادم 

عروسه شب عروسی به داماد میگه من چیز ندارم ، برو رنگ بریز رو پارچه بده به خانوادت 

پسره هم میره رنگ سبز میریزه رو پارچه میده به پدرش 

پدره میگه خاک بر سرت چرا کیسه صفراش رو ترکوندی 😂😂😂

ولی جدا از شوخی عزیزم 

به همسرت بگو تا به خانوادش بگه رابطه داشته قبلا و ...

و واقعا این رسم خیلی زشت و زننده هست

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
خیلی رسم مسخرست مامجبور شدیدم جوجه رنگی بکشیم از خونش استفاده کنیم 

بیچاره جوجه😔😔

تکلیف کسی ک خونریزی نداره چیه حتما صدتا انگ میچسبونن بهش!

دیدم که طلاق دادن با اینکه پزشک گفته موردی نیست سالمه گفت نه اگه مشکل نداشت که از قدیم همچین رسمی راه نمینداختن که شما دکترا حالیتون نی به همین سادگی حالت تهوع گرفتم با همچین حرفی

ببخشید یاد یه جکی افتادم  عروسه شب عروسی به داماد میگه من چیز ندارم ، برو رنگ بریز رو پارچه بد ...

اوو مامانش خودشو میکشه اگر بفهمه رابطه داشتیم نمیدونم چرا واقن🤦‍♀️

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍