2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 40 پست
والا حس میکنم از بس باهاش گرم بودمو خوب باش رفتار کردم اینطوری شده

اگه حتما میخوای باهاش ازدواج کنی و همه ی شرایطش خوبه.. این موضوع رو از الان حلش کن. این عادت کلا از سرش بیفته که تو قهر منتظر شه شما پیش قدم شی.. وگرنه خیلی اذیت میشی. خلاصه رو نده 

واقعا آدمو پشیمون میکنن حتی بخوای میونه رو درست کنی هم نمیشه بدتر میکنن، میخوای مثل خودش رفتار کن یک ...

مرررسی از نظرت عزیزممم

اره واقعا همینطوره چندبار میخواستم درستش کنم بیشتر دعوامون شد 

الان هشت روزه اینطوریه وضعمون

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حتما میخوای باهاش ازدواج کنی و همه ی شرایطش خوبه.. این موضوع رو از الان حلش کن. این عادت کلا از ...

چجوری؟

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
مرررسی از نظرت عزیزممم اره واقعا همینطوره چندبار میخواستم درستش کنم بیشتر دعوامون شد  الان هش ...

خواهش میکنم اما کلا شاید عادت دارن دقیقا مثل پسر بچه هایی که قهر میکنن با مامانشون و به هیچی راضی نمیشن مامانه هم میگه ولش کن خودش درست میشه😂 من والا عادت کردم ولی اگر اخلاقش اینه که هر چندوقت یکبار اینجوری میکنه کم کم هم متاسفانه رو به سردی ممکنه بره رابطه با اینکارا... ولی خب اگر ارزش نداره که خودتو اذیت نکن اگرم ارزششو داره که تحمل کن خیلی به آب و آتیش نزن خودتو عزیزم کلا هوا برش نداره

عکس😐😐

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
عکس😐😐

باشه ولی عکس چی😐😂

بی تفاوت باش تا خودش بیاد جلو. باید یاد بگیره اونی که ناز میکنه زنه، نه مرد!  و اینا رو وقتی ب ...

اره درسته

الان ۵ روزه حرف نمیزنم باهاش 

بلکه شاید اینطوری که شما میگین بشه 

خواستین ازدواج کنین یک مشاوره برین...

چجور مشاوره ای؟

چندبار خواستم حرف بزنم درستش کنیم میگفت نه دیگه تو منو دوس نداریو یکی دیگه رو دوس داری و فایده نداره ...

بچس؟زیر ۲۶؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
باشه ولی عکس چی😐😂

دیوار حاشاش خیلی بلنده که میگی تو منو نمیخای با یکی دیگه ای

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

نه کات نکرده ،دلگیره 

شما هم معلومه غرور رو کنار نمیذاری 

غرور و لجبازی مردها رو خسته می‌کنه 

تازه الان اولشه ، وقتی زندگی ادامه پیدا می‌کنه دیگ کم کم بی اهمیت نیست ب این رفتار آقایون