2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاش شوهر من اینجوری بود 

برو ناخن های خودتو مانیکور کن 

خودت لاک بزن و پاک کن 

مژه های خودتو برو لیفت کن خوشگل میشن 

برگ اپلاسیون یا لیزر 

لباسای جذاب بپوش 

موهات رنگ خوشگل بزار و مرتب برو اصلاح صورت و رنگساژ  مو

اره منم بدم نمیاد باشه امروز میرم وقت میگیرم 😂😂

آره برای اینجور چیزا درسته نمیتونی کاشت بری ولی ناخن خودت مانیکور کنی میشه لاک خوشگل بزنی هرروز ی رنگی 

یا کاشت مژه نمیشه لیفت مژه میشه 

نمی‌دونم ولی بنظر خودت، خدا و دین مهمتره یا بقیه؟

می‌دونی که حرف شوهر رو باید گوش کرد ولی تو اجرای احکام دین خدا اینطور نیست حرف خدا مقدم هست..

بازم از مرجع تقلیدت بپرس مطمئن بشی

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

ناخناتو بلند کن بهشون برس همیشه تمیز نگهشون دار چند رنگ لاک نمازی بکیر وقتایی شوهرت هست بزن بعدشم راحت پاک میشه واس نماز.من از همون اول انقد ناخن بلند میکردمو لاک میزدم ک شوهرم میگه من اول ناخناتو دیدم بعد خودتو از اول عاشق ناخنام بود هیچوقتم نگفت برو بکار بااینکه خیلی دوس داشت همیشه میگه تو احتیاجی به کاشت نداری هرکی ناخنامو میبینه فک میکنه کاشته😁قرص فولیکوژنو ویتامین و امپولم میزنم واس همون ناخنام محکمن ر مورد کاشت و اکستنشن مژه هم بهش بگو ک باعث ریزش مژه میشه و همین یه ذره مژه هم ک دارم از دست میره واقعا هم همینجوری من گیخواستم اکستنشن کنم بیخیال شدم بخاطر این موضوع

نمی‌دونم ولی بنظر خودت، خدا و دین مهمتره یا بقیه؟ می‌دونی که حرف شوهر رو باید گوش کرد ولی تو اجرای ...

میتونه مانیکور و لیفت مژه بره ناخنش ک مرتب باشه یه لاک خودش میزنه خوشگل میشه 

یا مژه هاش خودشون فر میشن دیگه نماز هم داره

2790
2778
2791
2779
2792