2777
2789
عنوان

تجربیا سوال

82 بازدید | 10 پست

این درسته  یا ن ؟؟؟

همه ی جانداران همه ی اون هفت ویژگی  نظم و ترتیب و هموستاژی و... رو دارن؟

من میگم غلطه چون توی تولید مثل زنبورای ماده کارگر تولید مثل نمیکننن خب اینام ک جاندارن هستن.

حالا شما بگین درسته یا ن؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای تولید مثل صدق نمیکنه 

مثلا زنبور عسل کارگر . گل مغربی ۳n و موز تریپلوئید تولید مثل ندارن 

ولی جمله کتاب هم گفته همه جانداران . اینو خود مدرس ها هم درموردش گیجن نمیدونن اگه یوال بیاد کدومو درست بگیرن 

ربطی ب اون نداره

چرا ندارن 

وقتی میگه همه جانداران نه معلومه یوکاریوت منظورشه به پروکاریوت اگه پروبود ک خوب یه باکتری به محیط پاسخ نمی ده 

اگه بازم یوکاریوت بود بازم ریز نکته زیاد داشت که رد می شد کلا مثل اینکه همه تولید مثل نمی کنن ممکنه تقسیم بشن و اون تقسیم رو جزو تولید مثل بدونن

چرا ندارن  وقتی میگه همه جانداران نه معلومه یوکاریوت منظورشه به پروکاریوت اگه پروبود ک خوب یه ...

عزیز نگا توام میگی اگ یوکاریوت بود اینجوری بود و نمیشد اگ پروکاریوت بود اونجوریم نکته داشتو نمیشد خب هردوش نمیشه پس جامع نوشتن

این جمله ی کتابه ویژگی های حیات 

به طور کلی همه ی جانداران دارن ولی یه سری استثنا هست مثل زنبور و قاطر یا حتی خانمی که نازاعه 

معمولا درست میگیرن ولی سلیقه ایه باید ببینی بقیه سوال چی گفته 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤