2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبوری،تلاش 

با پدرشون خصوصی صحبت کنید

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
برای چهارمین بار بود که دیگه آب پاکی رو ریخت رو دستمون گفت من دختر نمیدم

خودتون به تنهایی با پدرشون حرف زدید؟

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
هر چهار بار پدرم 

نوشتم که،به تنهایی 

محیطی به جز خونه 

تو کافی شاپی جایی 

حستون رو بهشون بگید 

بدون تعارف و خجالت 

باهاشون حرف بزنید که اجازه بدن مدتی با هم باشین شاید راضی شدن 

به دختر بگید که با خانوادش حرف بزنه به صورت جدی تر 

دست خودتونه کاملا

نوشتم که،به تنهایی  محیطی به جز خونه  تو کافی شاپی جایی  حستون رو بهشون بگید  ...

مشکل اینه که پدرش به حرف هیچکس گوش نمیده و کار خودشو میکنه ، با اینکه دخترش گفته منو میخواد، پدرش باز هم به ما گفته نه

من تعمیرکار خودرو و معلم زبانم، درآمدم حدودا ماهی ۴۰ تومن پدرش به هر دری میزنه که دخترش ازدواج نکنه

مشکلش پول نیست پس پدرش

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️