2821
2789
عنوان

جای جوش

1061 بازدید | 20 پست

بچه ها من هیچ وقت جوش بلوغ نزدم و رفتم عراق شش ماه پیش فک میکنم بخاطر ابو هوا و این چیزا جوش زدم اخه لکه خون هم برام  امد و توی عراق سرم اوردینری میزدم و قبلا ک میزد اصلا جوش نمیزدم چون اونجا پوستم خشک شده بود و صاحب مغازه هم گفته بود اصله بعد من دست ب جوشام نزدم و هم  بعدشم که برگشتم ایران سه تا جوش دیگ زدم تونر نوتروژینا و میسلارش هم میزدم و باز جوش ریز ریز کنار لپم مزدن الان بعد این همه وقت جوشا رفتن داخل اما جاشون اصلا نمیره یعنی قرمز مونده.موندم چیکار کنم 

و یه چیز دیگ اینکه هتل اونجا روبالشتی هاشون کثیف بودو من روسریمو میذاشتم روی بالشت و همیشه روبالشتی بالشت خودمم سه چهار روز ی بار عوض میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینو قبلا داشتم ولی واسه خود جوش فوق العاده است اما برای جای جوش فرق داره

ن ژل اکنیل جای جوشای قرمزم میبره..... خودم برا جوش سطحی پرودرما میزنم اما چیزی ک عمیق جارو از بین ببره و فوری جواب باشه ندیدم

ن ژل اکنیل جای جوشای قرمزم میبره..... خودم برا جوش سطحی پرودرما میزنم اما چیزی ک عمیق جارو از بین بب ...

گلم قیمتش چنده؟

باردارم اشکال نداره استفاده کنم؟

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
ن ب بارداری ربطی نداره چون مال رو پوسته خوردنی نیس ک پرودرما120اینورا آکنیل شاید50

من هم جوش خیلی میزنم هم جای جوش هست

و اینکه تنبلی هم دارم ولی بهترین دکترم رفتم برای جوش خوب نشده

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
اسی اگ کسی گفت منم لایک ببینم جای جوشامو بارخود جوشام با چی از بین ببرم

گفت حالا آکنیل برای جای جوش اما خودم که استفاده کردم واسه خود جوش توی سه روز کلا دیگ جوشی نبود فقط من یادم رفته بود پمادشو وگرنه می‌گرفتم هزار برابر نوتروژینا و تونر اوردینری و این محصولات عمل می‌کنه 

من هم جوش خیلی میزنم هم جای جوش هست و اینکه تنبلی هم دارم ولی بهترین دکترم رفتم برای جوش خوب نشده

دکتر فایده نداره والا منم رفتم اما تا چیزایی ک تست کردمو نتیجه نگرفتم معرفی نمیکنم من پرودرما و صابون ویرگو میزنم2ماه پیش صورتم چندش ترین حالت ممکن بود جوش رییییز قرمز یا گنده قرمز میزدم بدون دلیل........رفتم دکتر700گرف سوراخ سوراخشون کرد با دستگاه هیچی فایدم نکرد......... بعد صابون ویرگو و همون پرودرمای همیشگیمو هرشب استفاده کردم الان صورتم مثل قبلانا شده تمیز شده اییییی حالم ب هم میخوره از جوش چندش

دکتر فایده نداره والا منم رفتم اما تا چیزایی ک تست کردمو نتیجه نگرفتم معرفی نمیکنم من پرودرما و صابو ...

بخدا منم واسه هر چیزی دکتر رفتم اصلا فایده نداشت 

اگه واسه خشکی پوست هم چیزی می‌دونی بهم بگو

2823
2791
2779
2792