چمیدونم بقیه میگن میخوای پیرشی بچه دار بشی و اینا خودم عاشق بچه هام بعد یسریا میگن اگر باردار نشی سخ ...
نه جانم مورد داشتیم ۴۲ سالگی باردار شده خداروشکر بچه ه ش از بقیه باهوش تر و قشنگترم هست . بستگی به بدنت داره و اینکه زایمان اولته بعد از جلوگیری زودتر باردار میشی البته به شرطی که زیاد از قرص استفاده نکنی . بقیه هم ۳۰ سالگی رو اگه پیر میدونن تووی ارتباط باهاشون تجدید نظر کن.
مشکلی نداشتین عزیزم؟ انقدر دیگران انرژی منفی میدن که سر پیری میخوای و اینا آدم استرس میگیره وگرنه بنظرم 34 35 خوبه دوستمون گفت قرص ضد بارداری درصورتیکه من اصلا از قرص استفاده نمیکنم
مشکلی نداشتین عزیزم؟ انقدر دیگران انرژی منفی میدن که سر پیری میخوای و اینا آدم استرس میگیره وگرنه بن ...
نه چه مشکلی اتفاقا خیلی هم حوصله دارم و با تجربه هستم تو خیلی چیزا. الان مثل قدیم نیست که ۴۰ ساله الان از ۲۰ ساله قدیم پرانرژی هست و ج ونتر به نظر میرسه. الان ۴۰، ۵۰ ساله به فکر کاشت ناخن و مدل لباس و یادگیری هنر و... هستن.اولین بچه ام ۲۴ سالگیم دنیا اومده الان میگم سن بالا بهتره برا بچه دار شدن
من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم
من تو مسیر مهاجرت هستم اما اینو میدونم که مهاجرت پروسه ی طولانیه و ممکنه بیشتر از اونی که برنامه ریزی کردی طول بکشه امسال ۲۹ سالمه و دو سال از ازدواجم گذشته تصمیم به اقدام گرفتم با اینکه انشالله سال دیگه میریم اما نمیخوام خیلی سنم بره بالا تازه با این شرایط که اینقدر بارداری سخت شده کمی هم تنبلی دارم بهتره روند عادی زندگی رو بریم در کنارش برای مهاجرت تلاش کنیم
در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥
من تو مسیر مهاجرت هستم اما اینو میدونم که مهاجرت پروسه ی طولانیه و ممکنه بیشتر از اونی که برنامه ریز ...
انشالله بهترین میشه من 27 سالمه حس میکنم هنوز وقت دارم زمانی اگر این حرف رو میزدم که 33 34 سالم بود میگفتم نه دیگه دیره ولی الان کم کم 5 سال دیگه وقت دارم هرسالم چکاب میشم ازنظر سالم بودن تخمدان و ذخیره تخمدان و این چیزها
انشالله بهترین میشه من 27 سالمه حس میکنم هنوز وقت دارم زمانی اگر این حرف رو میزدم که 33 34 سالم بود ...
هرچیزی یه زمانی داره برا هر کسی شاید ۳۴ برا من دور باشه برا شما خوب ولی اصلا هیچی مهم نیست فقط رضایت درونی خودت مهمه اینا همه یه عدده مهم اون عشق و شرایط و امکاناته که برا بچه فراهم باشه
در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥