2777
2789

چند روزه کلمات رو اینطوری میبینم. یعنی یه حالت ابر یا هاله یه لحظه رو بعضی حروف میبینم ، بعد پلک میزنم از بین میره. 

ناگفته نمونه که تو حالت عادیم تو جای روشن مثل دیوار نگاه میکنم، یه نقطه سیاه براق و ثابت وسط میدان دیدم میبینم‌، فقط با پلک زدن متوجهش میشم. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

من گاهی دچارش میشم 

دکتر رفتی؟ 

میشه یه توضیحی بدی که دقیقا چطوری میشی.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه اینجوریم 😂

دکتر رفتی؟

میشه یه توضیحی بدی دقیقا چطوری میشی؟ 

وای چه خوب همدیگه رو پیدا کردیم منم گاهی وقتا اینجوریم😑😂💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
احتمالا فشارت پایینه یا کم خونی 

یعنی اون نقطه سیاه، یا ندیدن درست کلمات ، میتونه علتش اینا باشه؟ 

عکس رو با لینک بزار باز نمیشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

فک کنم اون نقاط سیاه رو همه میبینن چیز نگران کننده ای نیس

ولی اگ نوشته ها رو تار میبینی چشات ضعیفه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
وای چه خوب همدیگه رو پیدا کردیم منم گاهی وقتا اینجوریم😑😂💔

جدی، میشه یه توضیحی بدی تو دقیقا چطوری میشی.

جدی، میشه یه توضیحی بدی تو دقیقا چطوری میشی.

ببین مثلا یه چیزایه راه راه میاد جلو چشم مثل میله های زندان

یا نقطه نقطه ای 

وقتی به لامپ نگاه میکنم بعد ی طرف دیگه رو نگاه میکنم خود لامپ رو میبینم اما بدون نور 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
فک کنم اون نقاط سیاه رو همه میبینن چیز نگران کننده ای نیس ولی اگ نوشته ها رو تار میبینی چشات ضعیفه

متاسفانه سایت خرابه، هر کاری میکنم مشکل داره. ببین مثلا یه ملمه مثل «خورشید»، رو بعضی حروفش یه لحظه انگار یه ابری، یا مه... اینجوری میاد حرفو نمیبینم، بعد پلم میزنم میبینم. 

متاسفانه سایت خرابه، هر کاری میکنم مشکل داره. ببین مثلا یه ملمه مثل «خورشید»، رو بعضی حروفش یه لحظه ...

فک نکنم بخاطر ضعیفی چشم باشه

من مادر بزرگم چربی داره گاهی اینطور میشه

میخوای برو دکتر ببین دلیلش چیه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹