براى دخترم كه نه ماهشه كاپشن سرهمى سايز ١٨-٢٤ خريدم كه از آذر بپوشه. همسرم ميگه اشتباه خريدى و بفروشش ١٢-١٨ ماه بخر. به نظرتون تا اون موقع اندازه ميشه يا عوضش كنم؟
بستگی ب نمودار رشد بچه تون داره. کم یا زیاد وزنگیریش
تازه پا ب راه هم بشه وزنش میاد پایین و جثه اش کوچیک میشه
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
بستگی به هیکله بچه داره،،اصلا معلوم نمیکنه،من امسال برا پسرم خریدم یه بارم نپوشید چون تا هوا سرد شد کوچیک شد براش
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بستگی به هیکله بچه داره،،اصلا معلوم نمیکنه،من امسال برا پسرم خریدم یه بارم نپوشید چون تا هوا سرد شد ...
پارسال كه سه ماهش بود شش تا نه خريده بودم براى سيسمونى.اولش گشاد بود اما آخر زمستون حتى كوچيك هم شد و سختش بود موقع پوشيدن. روى همين حساب بزرگ گرفتم اما همسرم ميگه شايد بالاى يكسال سرعت رشد كمتر باشه و از طرفى چون راه ميره كاپشنش نبايد گشاد يا بلند باشه