2777
2789

خونه قبلی مون داشت یه چیزایی... مامانم اینا دیده بودنش 

ولی چیزی که برای خودم اتفاق افتاد رو میگم البته بازم یه چیزای دیگه دیده بودم ولی این واضح ترینش بود 

من یه بار از خواب بیدار شدم نصف شبی به نفر بالا سرم بود چون گیج خواب بودم فکر کردم مامانمه چون عادت داره شبا بهمون سر میزنه بعد که یه کم خواب از سرم پرید دیدم بدنش از مامانم لاغر تره موهاش کوتاه تره و منطقا نمیتونه مامانم باشه

خلاصه جونم براتون بگه دو قرونیم افتاد که آدمی زاد نیست خشکم زد اونم انگاری داشت نگاه می کرد هیچ کاری نمی‌کرد ناخودآگاه پلک زدم بعد دیگه نبودش 

شمام تعریف کنید 👀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ جون تاپیک ترسناک والکور بیا که خوراک خودته @والکور 😍😍

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خونه تنها بودم و مشغول کار کردن یکی با صدای خواهرم چند بار از اتاق صدام کرد هی جواب میدادم اما جوابی نمیومد خلاصه هی صدام میکرد بعد یهو یادم افتاد کسی اصلا خونه نیست و تنهام😑💔

من خواهرم رفته بود حموم...لباساشو درآورده بود گذاشته بود جلو در....

بعد که من تو اتاق بودم دیدم یکی با همون لباسا از توراهرو رفت تو یه اتاق دیگه😐😐 بعد من یه دفعه به خودم اومدم گفتم مگه این تو حموم نبود؟🥲

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

تو پذیرایی بودم دیدم مامانم رفت آشپزخونه در یخچال و باز کرد پشتش به من بود غرغر کردم یکساعته دنبال چی میگردی توش ک دیدم از پشت سرم صداش اومد با کی حرف میزنی برگشتم سمت آشپزخونه در یخچال باز بود و کسی اونجا نبود مامانمم شاهده

اتفاقا الان یکی از دوستام تعریف میکرد توی خونه تنها بود اما توی خواب یکی. محکم پاشو گاز گرفته رد دند ...

😶

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

@گوجه_سبز_میقولی   تو هم بیا♥️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اتفاقا الان یکی از دوستام تعریف میکرد توی خونه تنها بود اما توی خواب یکی. محکم پاشو گاز گرفته رد دند ...

پشمااام 😬

باید پاشو میکرد زیر پتو  😁

من سابقه کتک خوردن داشتم یه بار یه جوری سیلی خوردم برقش از چشمم گذشت یه بارم کوبوند به شکمم بیدارشدم با دردش بعد صدای پا شنیدم که داشت میدویید فرار می کرد 

من یه شب خواب بودم آروم چشامو باز کردم دوتا چشم جلو چشمم دیدم چشامو هم زدم یهو باز کردم دیدم یه گربه سیاه بالا سرمه تا جووووون داشتم جیغ زدم پدسگ از تراس فرار کرد حالا بیا به بقیه بگو گربه بالا سرم بود همه میگفتن خواب دیدی🤦🏻‍♀️

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅