2777
2789
عنوان

لباسای تکراری بپوشم یا جدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 39 پست
ممنون عزیزم میدونم مثلا این خطو بندازم داخل گوشی دیگه میشه اما این اسم و پروفایلی ک الان دارم تو هم ...

بگو نی نی یار تعلیقت کنه.

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم با خطت دوبار بیشتر نمیتونی عضو سایت شی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌فهمم؟؟!!!

یعنی چی شوهرم با باباش کار میکنه باباش بهش پول زیادی نمیده ! یعنی چی بابام بهم پول میده و لباس می‌خره!!

دوست عزیزم ،وقتی ازدواج کردی تمام هزینه های شما با همسرته ،مگه تا کی میتونی از پدرت پول بگیری اصلا تا کی روت میشه از پدرت پول بگیری !! 

یه فکر درست و حسابی بکن 

حالا الان لباس قبلی هاتو  پوشیدی ،بعدا چی ؟ 

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
هیچی خیلی ازشون  ممنونه چون الویتش خانوادشن  نه زنش خودش هرموقع لباس بخواد میخره  کفش ...

اييييي خدا لعنت كنه همچين خانواده هايي رو با اين فرهنگ پايين و پسر بزرگ كردنشون

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
احتمالا اثرات فیلم ترکی و رماناس 

خوبه تو عنوان گفتم لباس تکراری ☹خیلی راجت قضاوت میکنید حداقل میتونم بگم اخرین مانتویی که بجز عید خریدم برای  دوسال پیشه 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
نمی‌فهمم؟؟!!! یعنی چی شوهرم با باباش کار میکنه باباش بهش پول زیادی نمیده ! یعنی چی بابام بهم پول می ...

امشب به این فکر کردم که دیگه اول از لباس تکراری و کهنه پوشیدن شروع کنم بعد کم کم بگم مثلا ۳۰۰ بده ضدافتاب ندارم  کم کم زیادش کنم 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

[QUOTE=294004797]امشب به این فکر کردم که دیگه اول از لباس تکراری و کهنه پوشیدن شروع کنم بعد کم کم بگم مثلا ۳۰۰ بده ضد ...[/QUOTEخیلی وقتا دلیل نخریدن آقایون اینه که خانمها نیازشون رو نمیگن  ،خیلی صریح بگو من فلان چیز رو لازم دارم یا اینکه بگو بریم خرید من لباس و  ...‌ نیاز دارم 

البته که همسرت وقتی میبینه شما لباس کهنه داری باید به خودش بیاد 

از پدرت نگیر یا اگه گرفتی نزار شوهرت متوجه بشه ،پس انداز کن 

شرعا وعرفا و قانونا مرد موظفه هزینه های معقول همسرش رو پرداخت کنه

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
2790
2778
2791
2779
2792