2777
2789
عنوان

خیانت متاهل

523 بازدید | 31 پست

وای خاک برسرم مگه میشه آخه 

ما یه آشنای خونوادگی داریم زن و شوهر ۵۰ ساله ، خانم دوست مامانم هستن  اسمشون نرگس خانم هست، شوهر  این نرگس یه مشکلی داشتن که بچه دار نشدن  ، امشب من رفته بودم خرید نزدیک خونه مامانم بودم ، خسته شده بودم گفتم برم خونه مامان یه جایی بخورم زنگ بزنم شوهرم بیاد دنبالم  کلید انداختم رفتم تو دیدم مامانم مهمون داره ، ترگس خانم اومده بود از عصر پیش مامانم دیدم سرو صورت پر پف پلکا ورم کرده ، مامانم هی آرومش می‌کرد دم نوش بهش میداد ، 

من نشستم بودم کنجکاو شدم راستش پرسیدم نرگس خانم خدایی نکرده کسی طوری شده ، که صداش درومد بعد از کلی توصیح و نفرین کردن خواهرش و شوهرش  ، گفت که به کی بگم دردمو ، من این دختر رو رو پام میزاشتم میخوابوندمش ، براش مادری کردم  ، نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم ،  میگفت اینقدر بهش اعتناد داشتم که هر حا میرفتم و میبردمش با خودم همه فکر میکردن نا اینقدر لی لی به لالاش نیزاریم این بچه ماست گفتم مگه چی شده چرا خواهرتونو نفرین میکنین ،  گفت شوهرش و خواهرش دور و پنهون از  چشم این باهم رابطه داشتن معلومه نیست از کی بوده ،  دیروز  تو شمال تو ویلا گرفته بودنش ، اینم فقط داره اشک میریزه ، اینقدر ناراحت شدم به مامانم تو آشپزخونه گفتم مامان این بنده خدا با این حجم غصه و جوش به صبح نمیرسه اینو به خونوادش اطلاع بده که اینجاست یه طوریش نشه ، خودشو میزنه و خواهرشو و شوهرشو نفرین میکنه ، هنگ کردم ، از همون موقع دارم فکر میکنم آخه مگه میشه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.