2777
2789
عنوان

متاهلا حق ندارن کراش بزنن؟

530 بازدید | 34 پست

رو کاراکتر ها یا سلبریتی ها؟ من چرا احساس گناه میگیرم 😂 بعد به شوهرم میگم که احساس گناه نکنم ولی تاثیری نداره 

خنگی خودمو دوس دارم 😂🤦

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من خنگیت رو دوست ندارم

چون به مرور ممکنه شوهرت حساس بشه رو موارد الکی 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

این متاهلا بزارن ما هم یدونه دوس پسر برداریم

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

😂 حالا رو کی کراش زدی؟

😂 رو هرکی که جذابیت داشته باشه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

من چندتابازیگروخواننده رودوست دارم همیشه هم نشونشون میده توتلویزیون یافیلمی بازی میکنن میگم فلانی بازی کرده بذاربمونه ببینیم من خیلی دوسش دارم یافیلمشوبگیر خیلی عادیه اونم چندتابازیگره زنودوست داره فیلمای اونارومیبینه ولی دوتامونم میدونیم هیچ نیته بدی نداریم

این متاهلا بزارن ما هم یدونه دوس پسر برداریم

دوس پسر سلبریتی میخوای اونم خارجی ؟ بابا باریکلا 😂

دوس پسر سلبریتی میخوای اونم خارجی ؟ بابا باریکلا 😂

کلی گقتم 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

من چندتابازیگروخواننده رودوست دارم همیشه هم نشونشون میده توتلویزیون یافیلمی بازی میکنن میگم فلانی با ...

یه چیز نرماله دیگه