2777
2789
عنوان

خارش سر

404 بازدید | 15 پست

سلام لطفا کمک کنید با تجربه هاتون🥲

من حدود دو سه هفته اس سرم خارش داره.البته نه خارش شدید،گاهی حتی یکی دوروز قطع میشه دوباره شروع میشه،شپش یا رشک فکر نمیکنم باشه،چند بار مامانم موهامو نگاه کرده هیچی ندیده،خودمم تو اینه نگاه میکنم هیچی نمیبینم . ولی خب سرم خارش داره . میشه گفت وسواس گرفتم؟؟آخه توهم شپش دارم😂

یهو میبینی قطع قطع شد،یهو میبینی دوباره شروع شد ‌.

و اینکه چند وقت پیش یه محلول گیاهی به موهام زدم میتونه به اون حساسیت داشته باشم؟

لطفا تجربه هاتونو یا هرچی میدونید بگید مرسی 

حنا بزار ولی شب نه ظهر بزار بشین تو آفتاب 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی شامپو بدون سولفات گرفتم ممکنه موهام به اون حساسیت داشته باشه؟الانم عوض کردم ولی بازم هنوز خارش دار ...

بدون سولفات واسه استفاده روزانه یا فوقش یک روز درمیان خوبه اگه دیرتر موهاتو میشوری تمیز نمیکنه، موهاتو دکلره کردی؟ 

بدون سولفات واسه استفاده روزانه یا فوقش یک روز درمیان خوبه اگه دیرتر موهاتو میشوری تمیز نمیکنه، موها ...

نه دکلره نکردم، من دیر به دیر حموم میرم و دوسه بار هم از شامپو بدون سولفاته استفاده کردم . با اون محلول گیاهی ک میگم . 

ولی از وقتی خارش شروع شد شامپومو عوض کردم و خیلی حموم رفتم . دیروزم سس مایونز زدم و موهامو کامل شستم گفتم اگر از خشکی باشه خوب بشه . خوب شد تا الان ک یکم دوباره خارشش شروع شد

شامپو معمولی بگیر هیچی هم به موهات نزن پوست سرت حساس شده 

شپش نیست؟🥺مامانم چندبار موهامو نگاه کرده هیچی ندیده خودمم تو اینه نگاه میکنم هیچی نمیبینم . بجز فرق سرم ک دو سه تا نقطه سفید میبینم.

و اینکه اره فکر کنم پوست سرم حساس شده باشه .

راه حلی نداری برا زودتر خوب شدنش؟🥺اخه الان پر.یو.دم نمیتونم برم حموم