هیچ وقت یادم نمیره وقتی برای اولین بار میخواستم یه چی درست کنم چقدر گنده کاری کردم با اینکه غذا خودش اماده بود فقط وظیفه سرخ کردنش با من بود😂 چند تا میگو سخاری رو از تو فریزر دراوردم روغنو ریختم تو مایتاب تا یکم داغ بشه یه قاشق بیشتر روغن نریختم بعدم میگوهارو گذاشتم تا سرخ شن کلش که سوخت هیچ بوش همه جارو ورداش تا مامانم نیومده بود جمش کردم😐😂زورکی میگو سوخته ها و خوردم مامانم اومد گفت چه بو سوختنی میاد منم خودمو زدم به کوچه علی چپ که اره همسایه حواسش نبوده غذاش ته گرفته😂
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من کلاس چهارم ابتدایی بودم برنج درست کردم،، بعدش گوشت چرخ کرده و گوجه هم جدا درست کردم،، پدر بزرگم خدابیامرز با مامانم رفته بودن دکتر، اومدن خونه، اولین غذایی بود که درست کردم، همیشه می گفت مزه اون غذات زیر زبونمه،، خدا بیامرزدش