2777
2789
عنوان

رژلب

300 بازدید | 8 پست

سلام خانما لطفا یه رژلب که رنگش متمایل به نگ طبیعی لب باشه رو معرفی کنین

من خودم همیشه از بالم لب کاریته استفاده میکنم یه مقدار کمی میزنم و یه رنگ طبیعی به لب میده که خیلی قشنگه 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برق لب حرارتی خیلی خوفه رنگ طبیعی به لب میده و ثابت و موندگاریش عالیه

آره اونم دارم خوبه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
من عشقم همین طوری می رم تو فروشگاه بین یک عالمه انتخاب می کنم سر در نمیام از مارک و این چیزا ولی من ...

نه من خیلی دقت میکنم به برندوشماره که هردفعه میرم همونو بخرم

من عاشق رنگ های رژ پررنگ هستم قرمز زرشکی آلبالویی  کمرنگ باشه حس میکنم هیچی نزدم خخخخ بهم حس ...

آره آلبالویی خوشگله ولی واسه مهمونی و مراسمات

من واسه محل کار میخوام

آره آلبالویی خوشگله ولی واسه مهمونی و مراسمات من واسه محل کار میخوام

رژ کالباسی بگیر بزند لچیک و لدورا رژلب های عالی داره هم لب رو خشک و پوسته نمیکنه هم باعث میشه پوست لب تقویت بشه فقط یکم قیمت بالایی دارن ۱۳۰و۱۶۰هستن و لدورا هم از نماینده ها باید بخری بازار نیست 

رژ کالباسی بگیر بزند لچیک و لدورا رژلب های عالی داره هم لب رو خشک و پوسته نمیکنه هم باعث میشه پوست ل ...

حتما امتحان میکنم

ممنونم عزیزم

اشکالی نداره آنلاین سفارش میدم