2777
2789
عنوان

تک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
منم یه دختر ۹ ساله دارم که به خاطر مشکلات مالی و مستاجر بودن قید بچه دوم رو زدم اما اگه یه روز مشکلا ...

عزیزم دخترتون بهونه نمیگیره که تنهام وخیلی چیزا

ممنون عزیزم میدونی بنظر من همه بچه ها نیاز دارن که تو خونواده ارامش داشته باشن یع مادر اروم و پدر ار ...

دقیقااامنم شرایط شما رو داارم   

منتها بخاطر شرایط بد مااالی اصلا  نمیتونم ذهنم و اروم کنم   روح و روانم  درگیره مشکلات  ریزودرشت

چراباید  یکی دیگه رو بیارم  و  کلی  مشکل ب مشکلات   خودم و خانوادم و بچه ی اولم    اصافه کنم

مردمم    اگر ببینن    ی خونه ی ماشین   یاهرچی خریدی کلی بهت حسادت میکنن و نمیتونن  ببینن   بچه اگر خوب بود   اصرار ب اوردنش نمیکردن    ادمایی ک  خوشی ادم و نمیتونن  ببیین    ،،،همین  وخوب ان شاالله  تربیت کنیم و براشون  امکانات حداقل و فراهم کنیم  خداروخوشتر میاد🙂

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقااامنم شرایط شما رو داارم    منتها بخاطر شرایط بد مااالی اصلا  نمیتونم ذهنم و ار ...

ممنون عزیزم از اینکه همدلی میکنید واقعا بچه فقط اوردنش نیست تربیتش هم شرطه میبینی طرف دوتا بچه اورده مدام درحال دعوا کردنه باهاش مدام درحال غر زدنه سر بچه خب همین بچه فردا بزرگ میشه اعتماد بنفس نداره نمیتونه مشکلاتشو بگه میریزه تو‌خودش نمیتونه به مادریا پدری ک مدام درحال غر غر کردن بودن اعتماد کنه و از ترسش حرفشو بزنه انقد مطالب تربیتی هست ک چیکار کن بچه بزرگ میشه این اسیبو نبینه اونو نبینه بنظرم بچه بزرگترین مسئولیتی هست ک ما به عهده داریم ک بتونیم خوب بزرگش کنیم امیدوارم ک بتونیم.

من تک فرزندم  هم خودم اذیت میشم  و هم خانوادم  مخصوصا مادر  این ظلم به خودت ...

حتی اگه پدرِ بچه یه آدم خیانت کار باشه بازم داشتن بچه دوم رو توصیه میکنید ؟؟؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣