2777
2789
عنوان

تک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
منم یه بچه 3 سالو دوماه دارم، بچه نمیخوام دیگه  اگه هوس یود همین یکی بس بود خداروشکر میکنم بر ...

منم شرایطش نیس باخودم میگم فک من یکیم اوردی وقای تو اینده نتونی از پس مخارجش بر بیای چی

چند مورد دیدم بعد ۱۶.۱۷ سال پشیمون شدن و بچه دومو تو سن بالاتر اوردن

دقیقا یه همسایه داریم پسر ۱۶ ساله داره تازه یادش افتاده بچش تنهاست و هی باردار میشه بچش سقط میشه

خدایا میدانم که میبینی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنطرم درسته  بویزه اگر شرایطش و نداری   اینجاخیلیا تونون  شب خودشونم‌موندن  شوهرخیانتکارم   دارن  باز بچه میارن  ب عقل خودت رجوع کن   اینجا جای خوبی برای نظر سنجی نیست

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏

منم یه دختر ۹ ساله دارم که به خاطر مشکلات مالی و مستاجر بودن قید بچه دوم رو زدم اما اگه یه روز مشکلاتمون حل بشه و بتونیم خونه بخریم انشالله بچه دوم رو میارم اما با وضعیت کنونی اصلا و ابدا

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
چرا از چه لحاظ اذیت میشی

اولا احساس تنهایی 

دوما دید جامعه نسبت به ادم که تو تک فرزندی لوسی و ..

سوما کل فشار خانواده فقط روی اون ینفرع 

چهارم اینکه تحمل مشکلات خانوادگی برای تک بچه سخته 

اگه دوتا باشن باهم دردو دل میکنن و …

بعدم اینکه ادم بزرگ میشع میبینه ۲۵سالشه 

مثلا از دست پدر و مادرش یه ناراحتی داره نمیدونه با کی خرف بزنه 

خفه میشه انقدر میریزه تو خودش 

وقتی هم ازدواج میکنی اونقدر اون پدر و مادر زوم رپی تک بچه هستن که همه چیز خیلی سخت میشه 

و هزارتا دلیل دیگ 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
بنطرم درسته  بویزه اگر شرایطش و نداری   اینجاخیلیا تونون  شب خودشونم‌موندن  شوهر ...

اره دقیقا منم با خودم میگم وقتی شرایط نیس برا چی بیارم بچه نیاز به پدرو مادری داره ک از لحاظ ذهنی و مالی اروم باشن مخصوصا ذهنی با خودم میگم وقای شرایط مالی اوکی نیس فک کن دومیم بیاد یه مادر اعصبی و ناراحت رو که همه ذهنش درگیره اینه وای خدایا چجور اینده دوتا بچه تامین کنیم میخواد چیکار

اره دقیقا منم با خودم میگم وقتی شرایط نیس برا چی بیارم بچه نیاز به پدرو مادری داره ک از لحاظ ذهنی و ...

چقدر خوبه   ک انقدر ذهنتون باز وروشن    وفهمیده هستین  اگر امثال شما زیادبودن جامعه  درگیر بچه های   عقده ای و سرخورده نمیشد 

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
اولا احساس تنهایی  دوما دید جامعه نسبت به ادم که تو تک فرزندی لوسی و .. سوما کل فشار خانواده ...

خب اینم ببین وقتی شرایط مالی اوکی نباشه و هزار تا دغدغه تو ذهنت باشه و مدام حرص بخوره اعصبی باشی اونوخ بچه یه مادر اعصبی رو میخواد چیکا اونوخ ک بیشتر اسیب میبینه ک همش بگه وای خدایا اینده این دو تا بچه رو چجور تامین کنم

خب اینم ببین وقتی شرایط مالی اوکی نباشه و هزار تا دغدغه تو ذهنت باشه و مدام حرص بخوره اعصبی باشی اون ...

واقعا با این وضع تورم و بی قانونی تو همه ی ابعاد این مملکت همین یه دونه رو هم به جایی برسونیم هنر کردیم

چقدر خوبه   ک انقدر ذهنتون باز وروشن    وفهمیده هستین  اگر امثال شما زیادبودن جا ...

ممنون عزیزم میدونی بنظر من همه بچه ها نیاز دارن که تو خونواده ارامش داشته باشن یع مادر اروم و پدر اروم نه که چند تا بیاری بمونی توش مدام غر بزنی و حرص بخپری بچه اینارو میبینه باور کنید همه چی به شرایط مالی بستگی داره اگه اوکی باشه چرا که نه۱۰تا بیار ولی بنظرم منکه خودم موندم توش در توانم نمیبینم بنظرم یدونه باشع به خوبی تربیت بشه بهتره ولی حرف اینو اون عذاب وجدان میندازه تو دل ادم