2777
2789
عنوان

چرا اینایی ک بَدن زندگیشون بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 169 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمونه اش رو دیشب دیدم.  دختر دوست مادرم از ۱۴ سالگی چند روز چند روز با پسرا میرفت مسافرت براش ...

واقعا تعریفت از خوشبختی درست نیس 

بعد این دختر خانوم شاید گناهی کرده و توبه کرده

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
نه اصن این حرف اشتباهه یه چیزیه رفته تو دهن بقیه ولی خوب خدا هم گفتم بعضی از ظالمارم به حال خودشون م ...

ای کاش ماروهم به حال خودمون بزاره! وعده دادن خدا مثل وعده دادن مادرا تو بچگی بود! جایزه برات میخرم!!!! 

نخواستیم واقعا خدا مارو ول کنه بزاره ماهم نفس بکشیم

بخدا الان یکی پیدا میشه نصیحتمون میکنه😂😂 من نمیدونم ت  اون دنیا چه خبر خواهد بود ولی این دنی ...

همین بابا اگ داشت من هجده سالمه بدبخت ستون فقراتم مشکل پیدا نمیکرد همه ارزوهام شغل رویاییم از بین نمیرفت

تف ب این دنیا دیگ هیچی واسم مهم نیست 

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

من خودم یه جاهایی که کم میارم حرف شمارو  میزنم ولی وعده خود خداست.. گروهی از بندگانم که ...

خب صداش بزنیم ک چی بشه؟ من چیکار کردم ک اینجوری باید تاوان بدم تازه 19 سالمه وفتی الان از جانب خانواده نادیده گرفته میشم و هزارتا حرفه ناحق میشنوم فردا جلوی شوهرم جلوی خانواده شوهرم چی؟ اونام میخان همینکارارو کنن؟ 

من خودم یه جاهایی که کم میارم حرف شمارو  میزنم ولی وعده خود خداست.. گروهی از بندگانم که ...

ی سوال 

خدا گفته غم همههههه بنده هام یکسانه برای مثال یکی میبینی خیلییییی پولداره بچش مریضه به نظرم خدا به هیچکسسسس۱۰۰درصد نمیده اوناهم با بعضی چیزا حالشون بده 

همین بابا اگ داشت من هجده سالمه بدبخت ستون فقراتم مشکل پیدا نمیکرد همه ارزوهام شغل رویاییم از بین نم ...

منم انقد مشکل سلامتی دارم.خیلی زیادن.خیلیم مهمن.تازه پولام جم شده برم درستشون کنم.اونوقت من باید تلاش کنم از منفی برسن به صفر یکی از بالای صفر بره بالاتر

ولی من ناراحت نیستم بابتش .تموم میشه میره دیگه.اینم یه نوع تلاشه واسه زندگی.۱😂😂😂

چرا میخوای ظالم باشی؟؟

چون الان ک عین مشنگا کنار همه ایستادم و هی بهشون سعی میکنم انرژی بدم و خوب برخورد کنم،تا ی موضوعی میشه تخریبم میکنن و منو هیولا میبینن با ابنکه شاید من مقصر نباشم ولی چشم دیدنمو ندارن