2777
2789
عنوان

چرا اینایی ک بَدن زندگیشون بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 169 پست

من خودم یه جاهایی که کم میارم حرف شمارو  میزنم

ولی وعده خود خداست.. گروهی از بندگانم که غرق در گناه بشن اسباب رو مهیا میکنم تا به خواسته دنیویشون برسن تا منو صدا نزنن

ولی بندگانی رو که دوست دارم امتحان و ازمایش میکنم تا بیشتر منو صدا بزنن و ازم کمک بخوان

هر که مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه تعادل برقرار بشه نه که خودشون بدن اگه زندگیشونم بد باشه تعادل ترازوی خوبی و بدیشون به هم میخوره نگاه کن ادم خوبا هم زندگی بدی دارن😂

چرت گفتم بابا....

بحثش طولانیه این موضوع

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

خیلی ساده‌ست؛ چون اتفاقات جهان بر اساس چیزی که منطق ما میگه و به نظرمون درست‌تره، پیش نمیرن :) برای اتفاقات دنبال دلیل نگرد؛ این جهان از هیچ قاعده‌ای پیروی نمی‌کنه.

شاید ملاک تو از بد بودن یا خوب بودن آدما درست نیست👌

ملاکم از بد بودن اینه ک طرف هیچکی براش مهم نیست عینا قلب ادمایی ک نیاز نداره رو میشکونه و دریغ از یذره محبت ب کسی ک ب محبت نیاز داره

چون آدمای خودخواه جذابترن و بقیه بیشتر سعی میکنن بهشون بها بدن و ناراحتشون نکنن همه هواشونو دارن

خب چجوری باید خودخواه باشیم یعنی چجوری آدمای حتی خانواده رو از دلمون بیرون کنیم ک محبتم نکنیم بشون

واقعا نمیدونمممم

ماهم زنداییم یه موجوده به شدتتتتتتتت بدزاتتتت یعنی تو حرف زدنش دنبال تیکه و تخریبه یعنی حالم از خودشو داییم به هم مبخوره 

اونوقت از وظع زندگیش نگمممم براتون 

داییم اخلاقش خوبه پولداررر(پدر بزرگم هرچی داشتو نداشتو داد ب داییم بدون دادن کوچیکترین چیز ب دختراش) هرروز یه طلا اضافه میکنه خونه شهرستان دارن کاخ تو شهر بهترین جا خونه ویلایی دوبلکس داییم ۰تا۱۰۰ برا خونش جهاز خرید شیککک گاهی واقعاااا ب حقانیت شک میکنم جالب اینجاست جلو مادرم اینا میگه شوهرم هرچی داره از ذحمت کشیه بخدا قسم سختیایی ک شوهرمن هرروزززز بخاطر ۲۰۰ تومن میکشه داییم ب خواب شبش نیومده 

نمونه اش رو دیشب دیدم. 

دختر دوست مادرم از ۱۴ سالگی چند روز چند روز با پسرا میرفت مسافرت براش کلی لباس و... میخریدن با همین پولا تا ۱۸سالش شد ۲۰۶صفر خرید(الان ۲۴سالش). جدیدا هم با یه زرگر ازدواج کرده دیشب عکسشو برامون فرستادن پسره عروسی نگرفته به جاش یکماه میرن کاندا. فقط نشون دختره رو ۱۱۵ خریده! دیروزم عقد مجلل گرفتن لباس عروسم پوشید تا چند روز دیگه برن مسافرت. دو تا خواهر بزرگاش هم طلاق گرفته هستن ولی اونا نسبت به این بهتر بودن. چهره اشم کلا تزریق خیلی بزرگتر از سنش میخوره.