2777
2789
عنوان

یه مریضی گرفتم

110 بازدید | 6 پست

بخدا میترسم مسخرم کنن بگم تا کجام درد میکنه

گلوم ب شدت میسوزه و خشکه 

ابریزش بینی

سردرد

بدن درد

تب و لرز 

اسهال 

دلپیچه

بی اشتهایی 

رفتم دکتر یه آمپول کترولاک و یکی هم نروبین زد برام یه دونه شربت پلارژین و یه قرص مترومتاکس داد حتی نگفت مریضیم چیه ...خیلی حال چرتی دارم نصیبتون نشه 

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

شاید ویروسه

هفته پیش دخترم چند روز بستری بود بیمارستان احتمالا از همونجا ویروس گرفتم چون چند روز بینیم کیپ لود بعد خوبشدم یهو با شدت خیلی زیاد مریض شدم 

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر من خواهر شوهرم از یه شهر دیگه اومد پیش،ما روز اول اسهال و بعد لرز داشت، روز بعد سر درد و بدن درد ...روز،سوم دونه زد بیرون همش میگفت الرژی به غذا دادم هرچی براش درست میکردم نمیخورد میگفت به غذاتون آلرژی دارم. دیروز برگشت شهرشون، حالا زنگ زده آبله مرغون بوده. من بدبخت هم تا حالا نگرفتم. دخترم هم ۴ و نیم سالشه تا حالا نگرفته. بدتر از اون این‌مدت مشکلی داشتم و کورتون میخوردم که خودش سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه، یعنی اگر آبله مرغون بگیرم (حتما گرفتم) بدبخت میشم. حالا شما هم مواظب باش. ایشالا زود خوب شی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
استارتر من خواهر شوهرم از یه شهر دیگه اومد پیش،ما روز اول اسهال و بعد لرز داشت، روز بعد سر درد و بدن ...

وای بخدا وحشت کردم منم دخترم س سالو نیمشع هی میگم نکنه بگیره 

البته بعد از ترخیص شدنش دو روز تب داشت و بی‌حال شدید 

وای بخدا وحشت کردم منم دخترم س سالو نیمشع هی میگم نکنه بگیره  البته بعد از ترخیص شدنش دو روز ت ...

ایشالا که چیز خاصی نیست ولی ما هم گول خوردیم. خواهرشوهرم چند روز اول همه این علائمی که شما گفتید رو داشت بعد کم کم چندتا دونه زد حالا که برگشته میگه آبله مرغون بوده. ایشلا که برای،شما اینجوری نباشه و زود خوب شید. دیگهکچاره ای نیست. باید دوره ویروس ها بگذره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊