2777
2789
عنوان

مادرشوهر

227 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من طبقه دوم مادرشوهرم زندگی میکنم توی اکانت قبلی زیاد در مورد مسائلم صحبت کردم و ازتون راهنمایی گرفتم 

بازم کمکم کنید ممنونم

داستان اینه ک هفته قبل خونه عموی مادرشوهرم دعوت بودیم و اینکه ب شوهرم زنگ زده بودن و اونم گفته بود باشه میایم ولی روز موعد سرکار بود ونمیتونست بره منم‌چون شوهرم نرفت منم نرفتم اخه راحت نبودم اونجا مادرشوهرمیناام دعوت بودن و اونا رفتن میهمانی ب روز بعدش با شوهرم کلی جرو بحث کردن ک حالیتون نیست و احترام سرتون نمیشه نیومدیت و زنت هم نیومده و عمو ناراحت شده ک اینجور چیزا طوری بود ک شوهرم وقتی اومد خونه کلی بحثمون شد و جنگمون شد و منم تا حتا قهر کردم و رفتم خونه مامانمینا ولی چیزی بهشون نگفتم ازون طرف مادرشوهرم زنگ زد ک اره قهر کردی و اینا  ولی شوهرم بعد کار اومد اونجا و از دلم دراورد و اومدم خونمون چون نمیخاستم بخاطر دخالت زندگیم از بین بره حالا ازون روز مادرشوهرم و پدرشوهرم باهام قهرن و ن حرفی ن هیچی

چیکار کنم مقصر کیه منم؟معذرت خاهی کنم؟

مقصر خودتی . چقدر لوسی . وقتی دعوت کردن باید میرفتی . من هم با مادرشوهرم بدون شوهر جایی میرم هم شوهر ...

ینی الان برم معذرت خاهی ک ببخشید نیومدم و زندگیمو ریختی بهم بخاطر یه مهمونی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه..مقصر اونا هستن که سر چیزای مضخرف دعوا راه انداختن..بیشتر مقصر شوهرته،نمیتونست بیاد زنگ میزد معذرت خواهی میکرد می‌گفت که نتونستیم بیاییم..چندروز بعد دوتایی می‌رفتین..

اگر زندگیت رو دوست داری و میخوای رایطت با همسرت خوب بمونه برو عذرخواهی کن و بگو سختم بود و خجالت میکشیدم بدون همسرم بیام .... انشاالله فرصت های بعدی

چون بالاخره اونا پدر و مادرشن و حرفشون بی تاثیر نیست!

اگر زندگیت رو دوست داری و میخوای رایطت با همسرت خوب بمونه برو عذرخواهی کن و بگو سختم بود و خجالت میک ...

وقتی کاری نکردم ک مقصرم چ معذرت خاهی ای😐

خداییش هرجور فک میکنم کاری نکردم ک بخام مقصر بدونم خودم رو 

وقتی کاری نکردم ک مقصرم چ معذرت خاهی ای😐 خداییش هرجور فک میکنم کاری نکردم ک بخام مقصر بدونم خودم ر ...

مقصر نیستی ولی فرهنگ  و تربیت ادم ها متفاوته !

شاید  در خانواده اونا برخورد شما بی احترامی محسوب میشه !

بخاطر خاموش شدن آتیش و جنگ و دعوا باید کوتاه بیای وگرنه رابطه ات با همسرت خراب میشه