2777
2789
عنوان

مادرشوهر

227 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من طبقه دوم مادرشوهرم زندگی میکنم توی اکانت قبلی زیاد در مورد مسائلم صحبت کردم و ازتون راهنمایی گرفتم 

بازم کمکم کنید ممنونم

داستان اینه ک هفته قبل خونه عموی مادرشوهرم دعوت بودیم و اینکه ب شوهرم زنگ زده بودن و اونم گفته بود باشه میایم ولی روز موعد سرکار بود ونمیتونست بره منم‌چون شوهرم نرفت منم نرفتم اخه راحت نبودم اونجا مادرشوهرمیناام دعوت بودن و اونا رفتن میهمانی ب روز بعدش با شوهرم کلی جرو بحث کردن ک حالیتون نیست و احترام سرتون نمیشه نیومدیت و زنت هم نیومده و عمو ناراحت شده ک اینجور چیزا طوری بود ک شوهرم وقتی اومد خونه کلی بحثمون شد و جنگمون شد و منم تا حتا قهر کردم و رفتم خونه مامانمینا ولی چیزی بهشون نگفتم ازون طرف مادرشوهرم زنگ زد ک اره قهر کردی و اینا  ولی شوهرم بعد کار اومد اونجا و از دلم دراورد و اومدم خونمون چون نمیخاستم بخاطر دخالت زندگیم از بین بره حالا ازون روز مادرشوهرم و پدرشوهرم باهام قهرن و ن حرفی ن هیچی

چیکار کنم مقصر کیه منم؟معذرت خاهی کنم؟

مقصر خودتی . چقدر لوسی . وقتی دعوت کردن باید میرفتی . من هم با مادرشوهرم بدون شوهر جایی میرم هم شوهر ...

ینی الان برم معذرت خاهی ک ببخشید نیومدم و زندگیمو ریختی بهم بخاطر یه مهمونی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه..مقصر اونا هستن که سر چیزای مضخرف دعوا راه انداختن..بیشتر مقصر شوهرته،نمیتونست بیاد زنگ میزد معذرت خواهی میکرد می‌گفت که نتونستیم بیاییم..چندروز بعد دوتایی می‌رفتین..

اگر زندگیت رو دوست داری و میخوای رایطت با همسرت خوب بمونه برو عذرخواهی کن و بگو سختم بود و خجالت میکشیدم بدون همسرم بیام .... انشاالله فرصت های بعدی

چون بالاخره اونا پدر و مادرشن و حرفشون بی تاثیر نیست!

اگر زندگیت رو دوست داری و میخوای رایطت با همسرت خوب بمونه برو عذرخواهی کن و بگو سختم بود و خجالت میک ...

وقتی کاری نکردم ک مقصرم چ معذرت خاهی ای😐

خداییش هرجور فک میکنم کاری نکردم ک بخام مقصر بدونم خودم رو 

وقتی کاری نکردم ک مقصرم چ معذرت خاهی ای😐 خداییش هرجور فک میکنم کاری نکردم ک بخام مقصر بدونم خودم ر ...

مقصر نیستی ولی فرهنگ  و تربیت ادم ها متفاوته !

شاید  در خانواده اونا برخورد شما بی احترامی محسوب میشه !

بخاطر خاموش شدن آتیش و جنگ و دعوا باید کوتاه بیای وگرنه رابطه ات با همسرت خراب میشه